Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_powietrze

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość jak_powietrze

po3 latach zakończył się mój związek, nie przez zdradę. na początku był żal i złość, teraz miewamy ze sobą sporadyczny kontakt, minęło kilka miesięcy i parę razy spotkalismy sie po kumpelsku, co jednak kończyło się seksem. 1 )czy układ fuck friends z byłym chłopakiem ma sens? oboje jesteśmy wolni, nie szukamy nikogo, ale już raczej nie ma szans na powrót. znamy swoje ciała, wiemy co lubimy, układ byłby czysty, jasny. wyszłam z inicjatywą, zapytałam co o tym sądzi. powiedział, ze chciałby sie spotykać, zeby spedzać czas razem, a seks byłby tylko miłym dodatkiem. 2) czy komus w ten sposób udało sie odbudować zwiazek? przez własnie spotykanie się na takiej stopie?

Gość uyjhjhjhjh
tak, jesli jestes kur.wą to to ejst uklad dla ciebie 🖐️

yhy...uważaj, bo facet sie jeszcze "zakocha" na nowo , jak ma wszystko i służysz jako "miły dodatek" ...:P

Gość jak_powietrze
pytam i czekam tylko na poważne odpowiedzi. nie, nie jestem kurwą, nie wiem po czym to wnioskujesz, będę olewać takie zaczepki. nie przeszkadzałoby mi, gdyby tak to się skończyło, revolver

Gość lolittttta
a czego ty chcesz? Zastanow sie... czy tylko spotkan celowych czy czegos na serio... i jak on do tego bedzie podchodzil chyba szczera rozmowa pozostaje o swoich oczekiwaniach

nie przeszkadzałoby mi, gdyby tak to się skończyło, revolver nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki , a wywoływanie starych duchów kończy się koszmarem...:P

Gość jak_powietrze
z jednej strony chciałabym czegoś wiecej, ale rozstalismy sie przez jego niedojrzałość, imprezy, "życie studenckie", wiec obecnie nie będzie nic z tego. mam nadzieje, ze wydorośleje, jest młody, wiec ma czas, a do tego momentu nie pomyslę o nim na powaznie, bo to po prostu nie ma sensu. a seks jest potrzebny, jest wazny, po co się na siłę hamować, skoro miedzy nami jest chemia i oboje jesteśmy samotni?

Gość jasiekkkk
nie ma!

Gość jak_powietrze
bo? czy jest ktoś kto juz to przerabiał?