Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxdddssshhhaa

mam tego dosyc:(:(

Polecane posty

Gość xxxxdddssshhhaa

Mam 20 lat i ciagle slysze komentarze na temat swojego wygladu ze jestem ladna ale za chuda lub teksty typu chudzina:( Ja naprawde bardzo chcialabym przytyc ale nie moge:( jem normalnie wszystko, tez duzo slodyczy ale nie moge:( mam ok 160cm wzrostu i waze 45:( kiedys wazylam 49 z czyms nawet i nie mam pojecia kiedy i jak to zrzucialam tyle ze tej roznicy i tak nawet nie widac szczerze mowiac. Jest mi baaaaaaaaardzo przykro jak slysze cos takiego na swoj temat, jeszcze przez to mam tez male piersi:( czuje ze inni odbieraja mnie jako dziecko:( Mam chlopaka, kocham go i on kocha mnie a mimo to nigdy nie pozbede sie kompleksow. Tak bardzo chcialabym wygladac jak prawdziwa kobieta, przerasta mnie to juz wszystko:(:(

Gość co???co???
ja mam 156 wzrostu i jakies 43-gora 45(w cuchach, butach) a wazylam kiedys 53;P

Gość xxxxdddssshhhaa
rozumiem ale ja np zle sie z tym czuje a jeszcze gorzej jak ktos mi cos powie:(

Gość xxxxdddssshhhaa
niech ktos mi cos doradzi, prosze:(

Gość odruch wymiotny
przestań szukać dziury w całym :O pomysl ze inni maja gorzej, sa brzydcy,starzy schorowani grubi i ledwo co sie moga ruszac i nawet nie trzymali plci przeciwnej za reke

Gość xxxxdddssshhhaa
zdaje sobie sprawe ze to nie jest najwiekszy problem bo ludzie maja duzo gorsze ode mnie ale to nie znaczy ze mam olewac tego typu komentarze. Co z tego ze ktos mi powie ze jestem ladna jak zaraz powie ze za chuda lub nie wygladam na 20 lat wtedy nie czuje sie jak kobieta tylko jak dziecko. Jest mi przykro

Gość xxxxdddssshhhaa
widze ze nikt nie chce mnie zrozumiec;/