Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PLOMBA Z ZOMBA1989

telefon - pytanie

Polecane posty

żeby dostać telefon w mix plusie muszę okazać zaświadczenie o zarobkach czy może być jakiś inny dokument, że pracuję ?? potrzebuje telefon jak najszybciej a na ten papierek będę czekać tygodniami.. :/ czy ktoś się orientuje może ??

Gość trutka bbbbbbb
w orange dostaniesz po okazaniu innego rachunku , ze cos oplacasz np.rachunek za mieszkanie lub net

no niestety, ale tego też nie am jak okazać.. wcześniej miałam tel już w mixie, ale n mojego byłego chłopaka... więc pewnie będę musiała podpisać nową umowę.. :/

Gość a mnie czeka sprzatanie
"zaświadczenie o zarobkach" w plusie nigdy przenigdy nikt nie wymagał zaświadczenia o zarobkach :O jedyne co to o zatrudnieniu 🖐️

inny rach. z trzech ostatnich m-cy, albo wypukla karta kredytowa

a np umowę bym mogła pokazać ?/ mam umowę na 2 lata więc może [przejdzie.. podobno w Heyah można pokazać status studenta i też się dostaje.. nie jestem pewna..aha jeszcze jedno pytanie... w soboty są otwarte salony plusa ??

Gość tez jestem ciekaw
przeciez mix to gowwno, wez na zwykla karte bedzie taniej

umowa ci nic nie da

taniej ?? he he ja co miesiąc doładowuje konto..zawsze 30stką lub 50tką.. kupuje tel za stówę a nie za 600 :) dla mnie mix jest super..nie płacę im nic za to bo każde doładowanie wykorzystuje dla mnie na moje cele. ostatni tel "spłaciłam" chyba w kilka miesięcy.. :)

matko nie mam żadnych rachunków.. :/ no nic.. mam nadzieje, że w soboty jest otwarty salon i się dowiem osobiście.. skoro w erze chcieli tylko status studenta to umowa będzie gorsza ?? przecież to jest dowód na to, że mam stałą pensję..

Gość tez jestem ciekaw
tylko ze ceny caly czas spadaja a ty jestes daleko w tyle i placisz jak za zboze, co z tego ze doladowujesz 30 czy 50 jak masz z tego niewiele minut i pewnie umowa na trzy lata? Ale co tam przeciez nie bede cie przekonywał w koncu kazdy robi jak chce, ja tylko podpowiadam ;)

ale ich umowa nie obchodzi musi byc zaswiadczenie aktualne, przeciez mozesz sobie przyniesc umowe juz niewazna, rozumiesz? :O tak w soboty sa otwarte, legitymacja studencka tez moze byc

ok dzięki... :) pójdę i się dowiem osobiście..trudno..najwyżej poczekam na zaświadczenie o zarobkach bo nie mam żądnych dokumentów o tym, że płacę rachunki..niestety.. :/ wszystko przelewam właścicielce mieszkania które wynajmuje nielegalnie..

a jak kupie telefon za tysiąc złotych to jaka będzie różnica skoro i tak doładowuję regularnie ?? :) bo nie rozumiem :) abonament mnie nie interesuje.. jestem zadowolona z mixa i nie mam zamiaru go zmieniać.. :)

i tu nie ma żadnej umowy na 3 lata tyko muszę ileś tam razy konto doładować..raz w miesiącu co najmniej... jak pisałam ja zawsze regularnie doładowuje konto..