Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejący 23latek..

Chciałbym mieć ...

Polecane posty

Gość łysiejący 23latek..

WŁOSY. Dla Was to pewnie smieszne ale dla mnie to największa tragedia życiowa. Mam 23 lata i jestem juz prawie łysy. Nie moge sie z tym pogodzic. W mojej rodzinie było kilka osób łysych więc ja tez musialem to odziedziczyc :( Niestety nic sie z tym nie da zrobic. Od jakiegos czasu jestem sam i Boje sie ze z moimi ,,włosami" trudno mi bedzie znalezc dziewczyne

Gość pomaranczowy hooj54
wiele moich znajomych ma tak samo i jakos z tym zyja

nie gadaj głupot, facet z którym ostatnio się spotykałam i kręcił mnie na maxa ( i w sumie nadal kręci ) -też łysieje ;) - jego metoda? -po prostu zaczął golić się na zero, i wygląda bosko w każdym calu. włosy ( albo ich brAK) niczego mu nie ujmują . :)

nie no, to jest poważny problem, nie ma co się oszukiwać a przeszczepy są drogie... hmm no trudno tutaj coś radzić, aleeee do dermatologa idź, może to nie genetyczne łysienie

ale łysiejący faceci podobno mają takie libido , że chooj . bo łysieje się od nadmiaru testosteronu. a jak u ciebie z libido?

Gość Taka sobie laleczka
Klinika Handsome men chyba w Warszawie doczepia wlosy. Mialam kiedys takiego trzmiela zeby o tym duzo czytac, dzisiaj mnie juz to nie interesuje, ale rozwiazanie jest.

Gość łysiejący 23latek..
no moje libido jest duze :)) łysieje sie od związku DHT ktory powstaje z przekształcenia testosteronu

ooooo właśnie! moja kuzynka jak była w ciąży to też miała problem z wypadaniem włosów, ale taki wielki- kłaki wypadały jej garściami. babka w aptece doradziła jej maseczkę stymulującą cebulki włosowe Henna Wax chyba , dokładnie nie pamiętam ale wiem ,że to było bardzo skuteczne -włosy jej odrosły jeszcze ładniejsze jak miała. ta maseczka jest niedroga , jakie 20 zł, ale jest z nią troche zachodu , bo jak się ją nałoży to trzeba chodzic z 30 min. i ogrzewać. ale działa dużo osób ją chwali. spróbuj na początek taka tańszą opcje. :)

Gość łysiejący 23latek..
dzieki za porade ale to jest genetyczna sprawa i tu niestety zadne maseczki nie pomoga :(

Gość łysiejący 23latek..
a co to za terapia ? bo chyba nie slyszalem o takiej