Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe_jarmarki

Jak zaradzić na egoizm?

Polecane posty

Gość kolorowe_jarmarki

Witam. Mam pytanie. Otóż mój chłopak nie chce chodzić ze mna na imprezy typu dancingi, gdyż stwierdził, że on sie wyszalał jak był młodszy i nie ma nic przeciwko zebym sobie chodziła sama. Problem w tym, że nie chce;/ Po co mam tańczyć z obcymi facetami mając swojego jedynego ? Jak zaradzic na ten problem by go troszke zachęcić? Twierdzi, że nie lubi tańczyć, ale przy okazji wesel, studniowki itp nie bylo problemu z tym. Co zrobic?

Gość kakdaopf524234
Powiedz mu ze jak z toba nie pojdzie to gdy bedzie cie pytal o sex to odpowiesz ze nie masz ochoty bo w mlodosci juz sie wyszalalas :D

Gość kolorowe_jarmarki
hahaha , może jakaś inna metoda ? ;D

Wytłumacz mu, że stary też nie jest i wiek nie upoważnia do zapuszczania korzeni.

Gość kolorowe_jarmarki
Rozmawialiśmy na ten temat setki tysięcy razy... Czesto mówi " zobaczymy, ale nie obiecuje" a i tak to sie nie zmienia. W dodatku gdy słyszy : dyskoteka, dancing , impreza to od razu nastawia się negatywnie... Rozumiem, że można czegoś nie lubieć ale chlopak ma ponad 20 lat a czas na siedzenie bedzie miał całe życie jeszcze, ale niestety ten argument do niego nie dociera :(

Niektórzy tacy są. Poniekąd go rozumiem, bo zachowywałam się podobnie w kwestii domówek - po prostu szłam jak na ścięcie. Zapytaj go może o dokładny powód co złego jest w tym, że sobie potańczycie, czasami po prostu trzeba taką osobę umieć przekonać.

Gość kolorowe_jarmarki
Ja nie jestem zbytnio fanką częstego wychodzenia gdziekolwiek, ale uważam że od czasu do czasu to az to wymaga by sie wybawić i zaszaleć. Próbowałam wielu metod, od zazdrości poprzez dobrą zabawe aż po pokazanie mu, że bez niego jest nudno. Nie skutkuje ;/ Chyba nie mam daru przekonywania. Ponadto mówi, ze nie lubi tanczyc, nie lubi wychodzic i woli siedziec w domu. Ja na to, że nie lubie siedziec w domu a wole wychodzić i sie pobawić. I tak przez 2 lata siedzimy w domu praktycznie ;/

Gość Egoist*_31
Spierdalaj.

Gość kolorowe_jarmarki
Sram :O

Gość to wlasnie ja...
Widocznie do siebie nie pasujecie. Moze lepiej sie rozstać?