Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak_powietrze

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość jak_powietrze

zakladam drugi taki sam temat, na zyciu uczuciowym nie było wielkego odzewu, a potrzebuję odpowiedzi: po3 latach zakończył się mój związek, nie przez zdradę. na początku był żal i złość, teraz miewamy ze sobą sporadyczny kontakt, minęło kilka miesięcy i parę razy spotkalismy sie po kumpelsku, co jednak kończyło się seksem. 1 )czy układ fuck friends z byłym chłopakiem ma sens? oboje jesteśmy wolni, nie szukamy nikogo, ale już raczej nie ma szans na powrót. znamy swoje ciała, wiemy co lubimy, układ byłby czysty, jasny. wyszłam z inicjatywą, zapytałam co o tym sądzi. powiedział, ze chciałby sie spotykać, zeby spedzać czas razem, a seks byłby tylko miłym dodatkiem. 2) czy komus w ten sposób udało sie odbudować zwiazek? przez własnie spotykanie się na takiej stopie?

Gość smutnaosobazlasu
Na początku był wypalony domek, a wyleciałam za pożar, 2 firma to było życzenie wypalenia, 3 firma to samo plus awans, a dalej? To już w ogóle brak słow choć Arab jeszcze zapłacił a dalej był BRATOBÓJCA i życzenie mi zarżnięcia w czasie snu. Pasowało nożem mnie zarżnąć i spalić w kawałkach. Tak mi życzył. Nawet nie wyszedł jak wyjeżdżałam. Ja mu dam wiecie. Ja go będę dziennie wypalać aż się powiesi przeze mnie. taka ze mnie Rzymianka. Bo nie mam dzieci - to nie moja wina wy łosie. Po prostu wszystko źle bo jestem z rodziny samych samobójców i koniec. A on był żonaty i miał dzieci. Ja mu dam :( W szkalrni nie trzeba mi powie - to o co mu poszło? O Zuzię? Ale ona ZARZNĘŁA rodziców i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie - cO NAJWYŻEJ mogłam iśc siedzieć za pożar, ale czemu ja? Czemu w Niemczech? Żebym niczego tam nie dostała? Bez sensu :( Siedzieć mogłam w pierwszej firmie, ale nie pasowało bo musiałabym tam być i tyle. No i co? I teraz kto ma iść siedzieć. SIEDZIEĆ. Ja mogę bo wiecie - wolałabym być w więzieniu w Holandii niż w pracy tam z naszymi. Ja się nawet zgłoszę im na ochotnika, że ja pójdę siedzieć NA ROK i chcę wyjśc z dobrą opinią. Bo inaczej nigdy jej sobie nie poprawię :( Nie widzę szans na to :( REALNIE :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie - jaka ja jestem dobrą osobą i taką symaptyczną, ale jakie ci ludzi mają wartości - pożar, morderstwo, prawo do morderstwa, gwałt. Koniec. Co jeszcze? Okaleczenie. Jeśli zajdę tam z gwałtu to usuwam ciążę - z żalem bo to dziecko, ale usuwam - z gwałtu to za darmo. Brak środków do życia. Bo wiecie - zastanawiają sie co się dzieje bo mnie papierem nie spławili, a uważali, że jestem tylko papier - to spalić i tyle. Ale nie - no wiecie - oni chcieli zabić tego właściciela. Ja sie nie dam. I temu bratu ratowałam życie i jemu. Mnie to NIC JUŻ NIE OBCHODZi jak coś dalej będzie źle bo wiecie - niech sobie idą na policję i tyle mnie obchodzą głupie załogi. Bo oni mają kasę - a ja nie i tyle. I dlatego mnie to nie obchodzi. A wiecie - co w tej Zuzi jest takiego, że ten właściciel miał się z nią ożenić? Może sam lubi gotować? Takich jak ona jest 150 tysięcy na świecie. I koniec :( Może i pasowali do siebie, ale nie to nie i koniec. Nie - zabić go i przejąc szklarnię. Wiecie - ja się nie dam. Kiedy ja wyjadę? Za miesiąc. Nie ma i koniec :(

Gość street
sens ma jeżeli będziesz brała za to kasę

Gość smutnaosobazlasu
Patrzcie i TERAZ zostaje prawo do morderstwa właściciela szklarni za to że nie zakochał sie w Zuzi. I NIECH GO KROPNĄ wiecie bo w sumie też miałam być mądrzejsza, w szkole uczyłam - uważać musiałam. No bo to brata chcieli kropnąc i mnie wsadzić - bo jak wsadzić to ZA MORDERSTWO bo za pożar to bez sensu. Nie - jak wsadzić to za pożar bo ja jestem dziecko Angielki i Niemca. To ja chcę iśc siedzieć za pożar i tyle. Za morderstwo brata? Za bratobójstwo? I zobaczcie - następna firma i pomysł kogo? BRATOBÓJCY to był. Bo chcieli mnie zrobić BRATOBÓJCZYNIĄ. I dlatego ja sie z wszystkiego już wymiguję bo nie jestm bratobójczynią. Nie wiedziałam, że brata spotkam na zachodzie i teraz mi sie nie udało bo bratobójca się zmawiał na mnie z GEJEM i wszystko pasuje. A babka z biura chroni też mordercę, ale dobrego pracownika itp. I to jest najważniejsze - a ja nie liczę się wcale bo... NIE MAM DZIECI. A ON KUŹWA MA wiecie - stary cymbał. I w sumie też go wrabiała bo się GO POZBYĆ CHCIAŁA młodszym wiecie - a tak maniulowała mną wiecie, żeby było na tego starszego bo się nie ożenił i sobie siedzi, a ile ma lat, to mnie nasłali na niego i tak dalej, a chodziło o 24 latka z poprzedniej firmy, żeby taki jeszcze jeden miał kolegę. A tamtego miała spławić i tyle. Ale ludzie - i słuchajcie - za transport niech mi zerska oddawają - 120 euro - oni są PIERDOLNIĘCI. Jak tu. Jeden drugiego sie boi - kto kogo w Polsce zarżńał i tyle. Ja chcę podatek od tych świn i tyle. Ale Iwonki i tak nikt nie pobije - 4 zarżniętych żywcem :(

Gość smutnaosobazlasu
Ciekawe czy to zero z biura tam na miejscu wiecie było chociaz RAZ w tej pracy, z której mnie wyrzucili. Ale wiecie- i tak nigdy nie będą wiedzieć tego co ja wiem i tyle. I dlatego nie umieją mnie ograć, a oni - polska firma - są już skończeni BO NA PEWNO - Holendrzy już dzwonili do właściciela że ma wracać i brać się za tę swoją hołotę tam na tym magazynie wiecie bo oni nie chcą mieć policji na karku. Bo już widza co sie dzieje. I wiecie - zależy czy dzwonili i zależy co dalej bo jak wróci to wszystkich wypierdoli bo wiecie - zależy im na pracy czy nie? Nikt nie żonaty, nic się nikomu nie chce. I wszystkich wywali Z TEGO ZAKŁADU. Żeby nie było, że biuro pomawiam. I wiecie - ta firma za mną dziś dzwoniła, żebym z nimi trzymała. No wiecie co... ale ja nie mam za co żyć? Dzwonić mam jak żyć za co nie mam - walnięte dekle. I to same baby tam a takie jędze - kogo te zarżnęly tam żywcem? :(

Gość smutnaosobazlasu
No i wiecie tak zostają ksiązki i morderca 3 gejów - też każdy gej przed nim ukłon bo 3 gejów zabił i tyle :( I wiecie - mnie to nie obchodzi bo ten właściciel szklarni pownien już Polaków wyrzucić w tym momencie. To wyrzucił mnie, a go ratowałam. On mnie bratu ogrywał. A to jest DEBIl. Jak i on. Nigdy tam nie wrócę. Mam swoją dumę. Jestem po studiach i koniec. Myślałam, że coś jednak sobą prezentuję. Nic? TO NIC. Takie są Rzymianki i niech sobie to zapamiętają. 5 lat sie uczyłam i coś sobą prezentuję. A jeśli nie to nie i tyle. I mam wszystko gdzieś i koniec. Zostaje 2 firma, ale tam nikt sie nigdy nie dowiedzą o co poszło i koniec. Za dużo by chcieli wiedzieć... i tyle wam napiszę. Ale jedno po mnie zostaje - smaczny i pachnący obiadek, no nie? Bo taka jestem kuchareczka. A że mi nic w życiu nie wyszło - to wszystko przez zły rodowód. Bo miałam mieć inny i nie po mnie, a taki w Polsce to po mnie i tyle. To potępienie wieczne. I to wiedział mój ojciec, że ten rodowód jest tylko na Zachodzie i że jeśli nie wyjadę to sie potępię bo tak i już. I kto teraz pójdzie do pieca? A już mam ten który miałam mieć. I taki miał mi dać i nie po nim - po tym moim ojcu wiecie, a on dał mi rzymski i po nim. Jak nie pójdzie do spowiedzi to do piekła i tyle. I kto się nim tam przejmnie? Nikt. Bo wszyscy na mnie , że się ojcem nie przejmuję - bo mi dał TAKI rodowód na Polskę. I tyle. A to tylko walenie sie z polakami jest - bez sensu w ogóle i tyle :( A potrzebowałam innego. Matka też mnie waliła swoimi pomysłami - Angielka. Dopiero teraz mam dobry rodowód ale na Polaków to tylko rzymski i na nich. Tyle :( Żebym sie nim na starość przejęła bo po nim. A jak nie wyjadę to po mnie. Ale matki nie docenił, a też miała rodowód. I co teraz? :(

Gość smutnaosobazlasu
choć powiem wam gdyby sie w Polsce nie śmiali z tego rodowodu to by mi w Polsce jeszcze też coś wyszło i tyle. Bo nie był zły. Ale z takim rodowodem TRZEBA WYJECHAĆ. Powiedza mi w domu - dlatego sie tym nigdy nie rpzejmowali. I źle wszystko bo bym spotkała BYĆ MOŻE brata i zmieniła go sobie na inny bo ten i tak niewiele warty choć w sumie... ale bym miała taki jak dziś i tyle. i na młodszego brata bo wstrętny, a ja? Jeśli wiecie niczego sobą nie prezentuję to nie i tyle. I niech mi się nikt nie dziwi bo wiecie - co to jest kultura. Nikt się nawet nie przedstawi. Bez sensu :(

Gość smutnaosobazlasu
Ciekawe czy gdybym była ogrodniczką wiecie z Polski to w wieku 20 lat miałam szanse trafić do ogrodnictwa mojego brata - tego starszego? Tak by pasowało i tak powinni by mnie byli pokierować z Anglii. Ale kto? geje? i wtedy byłoby dobrze, a tak nie i tyle. :( Choć kiedy on stał sie takim zerem to nie wiem. Pasuje po 20stce. No ale to dopiero początek życia. Nie wiem. To już nie moja sprawa, ale byłabym polską ogrodniczką w Niemczech - fajnie, nie? Maturę bym miała i bym sobie zaiwaniała do dziś. czemu nie? A tak? Bez sensu wszystko i tyle :(

Gość jak_powietrze
o siema, co tu się dzieje, temat do zamknięcia..

Gość smutnaosobazlasu
Powiem wam nie rozumiem po co te świruski mnie tam wysłaly do tego ogrodnictwa. Kompletne zera :( Bo jeśli nie książki to TO. Czyli co? I tyle :( A dalej był bratobójca. Tam też bratóbjóstwo. W tych ksiązkach za wysoko to się zabić boją bo FIRMA. Jedyny powód chyba wiecie. I tyle. Ale życie :(

Gość smutnaosobazlasu
Za pożar mogę iść siedzieć na Zachodzie wiecie, ale reszta mi sie nie opłaca. A na pewno nie moje zboczone braciszki. Ten jeden to już kurde satanista - jak ja, a ten drugi jeszcze więcej kurew i tyle :( On za głupi jest, żeby satanistą być. A ja jestem satanistką przez tego starszego i tyle. No nie da sie inaczej i tyle :( Jak ja tam płakałam wiecie :( Takie życie :(

Gość smutnaosobazlasu
On mi powie wiecie, że z matki ja jestem satanistką. Nie - ja z matki nie jestem satanistką. Żeby nie pomawiali już tej mojej biednej matki - ja mam od niej rodowód na Polske. I tak był bez sensu bo w tym rodowodzie trzeba trzymać z Polakami i NA NICH, a ja nie umiałam. Dlatego miałam mieć ZUPEŁNIE INNY. Ale to nie dało rady. On też ma ten rodowód - ode mnie - na Polskę i tyle. I ten drugi też ma i koniec. Ale jest satanistą i tyle. On tego sam nie rozumie, ale tak jest. Ja przynajmniej to rozumiem, że on jest satanistą jak ja. I tyle. A ten młodszy to kawał głupa jest przy nas, ale też musi być. Przyszły Szekspir to jest - i tyle. Ale na razie jest jak jest - ile razy ja se przez nich jeszcze poryczę wiecie :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie on też ma te 2 rodowody i wiele więcej i powinien dać radę. Bo widzicie - pójdzie do kościoła i go wykończą satanizmem i tyle :( Bo mają prawo. No to zostają mu kurwy i koniec. I tyle. Co on ma robić? Musiałby wyjechać - może znajdzie Niemkę jakąś RODOWODOWĄ powie ta jego matka i wyjedzie z nią do USA i WTEDY dostanie kasę a on? Znowu że nie ma kasy i się nie ożeni. Z nim tak jest. I tyle :( No wiecie ... nie wiem kto ma w tym rację :( Ja już w to nie wnikam. Mają morze ode mnie - mogą se iść popływać tam razem, zastanowić się czy sa normalni. O mnie niech nie stoją bo nie warto. Ja to jestem taka, że nadepniesz mi na pięte i koniec. Taka Rzymianka i koniec. A skoro jestem zerem to jestem nim do końca i koniec. Idź się lesbić - mi owie - a ty geić i spadaj. A tego drugiego to już wcale lepiej nie komentować :( jak tych naszych w tej Holandii :(

Gość smutnaosobazlasu
A od Boga mam NAJLEPSZY rodowód na Polskę wiecie. To jest najlepszy rodowód na Polskę - ten od Boga. Od matki jest niezły, rzymski tu to bezsens. On mi życzył chyba ten ojciec, żebym do piekła poszła , a na pewno, żeby zdechła z głodu jak nie wyjadę. Jakie to jest zersko :( I tyle wam napiszę :( A jak wyjdę za mąż to tylko na obywatelstwo i tyle. I na pewno nie brytyjskie bo tak mnie będą pomawiać. Od tych złodziei nie chcę niczego :(

Gość smutnaosobazlasu
Jutro dam moim braciszkom KANALIOm morze wiecie - w dzien NARODZENIA JANA CHRZCICIELA - tak są ochrzczeni oni, że w pełni zasługują na morze i jeden i drugi. Jeden jest pokropiony, drugi ani tyle. I tym się miała zainteresować matka Szekspira, a nie rodowodami, ale ona też jest już rodowodowa wiecie chyba od tych moich sióstr i ze szkoły, że chyba już w tej Polsce w szkole lepiej - no bo ten patron mój lepszy niż Goethe. Jak to możliwe? Jakiś ksiądz co prawda, ale to nawet ksiądz - rzucił sułtannę i poszedł. Nic z tego nie rozumie, ale no cóz... takie życie i tyle. Tak już powinno być i to jest normalne, ale...

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie nie wiem ile jeszcze razy może mi zaszkodzić zero bratobójcze skądś tam. I inni też. Ja jestem adoptowanym dzieckiem i ja nie mam uczuć ŻADNYCh. Jak wyjdę za mąż to na dziecko i na narodowość. Ale najpierw na narodowość. I będzie to USA. A za to, że mi tak wszyscy źle życzą wypalam wszystkich was bo ja mam pieniądze na zachodzie tylko mi je pedały ukradły. Bo czemu nie chcę Zachodu - bo mnie pedały w banku okradły. A mieli dać rodzinie pieniądze i mieliby rodowód, a tak nie mają rodowód i do piekła. I w książkach też bo mnie na oczy widzieć nie chcą. A co oni sobie wyobrażają? Ze po 5 latach studiów dziennych i 5 latach doktoratu moim marzeniem jest zapierdalać nocą z wózkiem z ksiązkami w magazynie bez klimy? Niech sie leczą na łeb. Trochę kasy i dalej. i żeby jeszcze płacili wiecie - co łaska. Takie biznesy robią. To nikogo nie obchodzi no ale... :(

Gość smutnaosobazlasu
Wypalam dzis jeszcze tę firmę wiecie która mnie sprowadziła do papierka - niech ida na dno. Ja przynajmniej do ADRESU ich sprowadziłam. No to oni też mnie mieli do adresu sprowadzić. Do papieru. To chyba oni. Niech się palą ostro. Ale zera :( jestem satanistką już po tym wszystkim i koniec :( Kościelna i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
A Polskę tez wypalam wiecie - palcie sie ile wlezie. tak lubicie pożary tutaj. I tak już nie istniejecie - tylko na mapie. Za wszystkie świnstwa w życiu, za siostry zmarłe , za wszystko. WYPALAM WAS. Jutro możecie coś zyskać jeszcze - chrztem - tak to już niczym. A ciekawe co będzie za rok? :( Teraz już wszyscy wiedzą, że to tylko chrzest to to co was ratuje. Chyba najlepszy w Europie. Ale takie życie. Choć czy Polska to Europa. Otóż już NIE. I dlatego nasi na Zachodzie nie są już Polakami. Bo ten mój wyjazd to była wasza ostatnia szansa na to, żeby być częścią Zachodu. Już nie jesteście. Przez rzymski rodowód jedynie. No ale to kto go ma i tyle :( I jeszcze z zachodnich rodowodów jak ktoś ma i tyle :( I koniec. Więcej nie ma niczego i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Jak sie świat nie skonczy za rok to przyjdzie tu USA i już jesteście częścią Rosji i tyle. Na zawsze zresztą. Dla Boga to pomiędzy Niemcami i Rosją państwo będzie i tyle. Maryjne - tyle ile. W większości jak USA od Ducha św. to możecie być, ale wszystko jest źle. Jak ta święta Brygida Szwedzka - wszystko do góry nogami i tak na zawsze :( Tu mieszkać to lepiej na wschodzie dlatego ja idę na wschód - już nie mogę się doczekać i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
I już niczego nie da się zmienić wiec nie opłaca sie stać o Polskę bo Polska idzie od ZWIERZĄT taka tu jest wiara wielka od zwierząt rodowód. Juz chyba w holandii lepiej będzie, ale wielcy katolicy. Dobrze , że to wiem bo bym sie załamała. I mogłoby być od zwierząt, ale nie od takich. I tyle. Jedynie moje siostrzyczki miały rację i tyle. Reszta bez znaczenia :(

Gość smutnaosobazlasu
I przez to, że nawet zwierzeta macie złe nigdy nic nie będziecie znaczyć. I po co komu takie państwo? Bez znaczenia. Ja chce mieszkać na wschodzie i mieć normalne życie - z matką się spotkam , z rodziną. A najważniejsza matka bo wszystko przez to że się zabiła i nikt nie rozumiał czemu. A wystarczyło, żeby poszli na policję zgłosić zaginięcie rodziców jej i by dostała prace na policji bo to...tylko papier by był. Ach - albo temu nie poszła ich zgłosić na tę policję bo chciała tam pracować , a tak byłoby że stoi o papier. Jakoś tam tak kombinowała. I źle. Bo sie zgłasza na policję ludzi, że giną. I tyle. A tak? Co o wszystkim myśleć, nie? I jeszcze tak ją źle po śmierci potraktowali. Takie zerska. I tyle. A mnie też - jakieś geje. I tyle :(