Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wBeznadziejnejsyt

Dlaczego on jest takim skurw.......?

Polecane posty

Gość wBeznadziejnejsyt

Niedawno przeczytalam archiwum swojego chlopaka ktory pisal tak do jakiejs nowo poznanej dziewczyny : "Chcę poczuć smak twych ust , Głupieje z tęsknoty za tobą , Masz idealny brzuch-chciałbym odegrać z tobą scene z 9 i pół tygodnia , chciałbym Cię tylic śnieżynko w moich ramionach ". Czuje się zle przez to bezwartościowa , nieważna itd mimo że mówi że mnie kocha ja w to nie wierze. Nie mam ochoty sie z nim kochac, nie chce zeby mnie dotykal. Sam rozwalil ten zwiazek . Z tego co wiem to niejedna taka panienka z ktora pisze.

Gość wBeznadziejnejsyt
Nasz zwiazek wisi na wlosku , kwestia czasu i sie rozsypie, bedzie tak jak chcial. Teraz bedzie miec duzo czasu na pogaduchy , flirty. Bylam z nim bo nie mialam dowodow ze tak robi teraz je zdobylam i nie zamierzam byc z kims takim jak on.

A jaka to jest scena z "Dziewięć i pół tygodnia"? Bo nie oglądałam:P

Gość bernardetta
ty chyba pomimo wszystko nadal czekasz na jego ruch, myslisz,ze jakims cudem okaze si,ze to wszystkie wiadomosci byly pomylka,ze to ty jestes ta jedyna itd, wmawiasz sobie,ze on po prostu ma taki chcarakter-lubi flirtowac ,ale fizycznie cie nie zdradzi- zupelnie tak jak ja.. inaczej juz bys odeszla

Gość sucharki z migdalami..
ot i to ! chciałas to masz!