Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja, ja ja

Seks ze starszym ode mnie mezczyzna

Polecane posty

Gość Ja, ja ja

Witam! Nie wiem co mam robić. Podnieca mnie pewiem mezczyzna, z ktorym mam stycznosc tylko kilka razy w miesiacu. Ma 40 lat, ja 20. Wariuje gdy go widze. Uwielbiam jego styl, glos, sposob bycia. Uwielbiam jego wzrok, uwielbiam jego dlonie- ma piekne dlonie. Nie moge przestac o nim myslec. Teraz nie zobaczymy sie dwa miesiace a ja wysiadam. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Nie wiem czy to zakochanie, czy hormony mi wariuja na jego punkcie. Stal sie moim idealem faceta. Wiem, ze nigdy nie bedziemy mogli byc razem(ma zone), ale nie wykluczam, ze potrafilabym isc z nim do lozka, byleby z nim przebywac. On nic nie wie o moich uczuciach. Co robic?

Gość demotywatorek
dac sobie sobie spokój, rozwalisz jego świat i pogmatwasz swój

Gość nitokutas
Nie ważne ile ma lat........... ważne czy jest wam dobrze A poza tym pamietaj na całe życie !!!! Choooj nie musi być wcale wielki ważne żeby był długi i gruby !!!! pozdro

Gość skoro ma żonę
to nie rozbijaj małżeństwa. Jeszcze nikt nie zbudował szczęścia na cudzym nieszczęściu. A wiesz co czułaby jego żona, gdyby się dowiedziała o zdradzie z jakąś siksą? gdzie ty masz uczucia dziewczyno???

Gość Ja, ja ja
Ale chcac nie chcac musialabym sie z nim spotykac za dwa miesiace... Chociaz zaczynam powazniej myslec o rezygnacji z nauki, gdyz boli przebywanie z nim. Nie wiem czy mu powiedziec o tym

Gość Ja, ja ja
Mysle o cudzych uczuciach. Inaczej powiedzialabym mu juz pol roku temu

Gość nitokutas
Same plusy 1. Facet szczęśliwy - staje się lepszym mężem i ojcem 2. Żona szczęśliwa - bo jej mąż jest milszy niż noramlnie 3. Ty szczęśliwa - bo nareszcie masz faceta i Minusy 1. Nie pójdzie z Tobą na studniówkę 2. Koleżanki będą zazdrosne i będą chciały podkablować (PINDY ) 3. Nie zrozumiesz jego kolegów i będzie ci głupio 4. Raczej nie będziesz mieć z nim dziecka Wybór należy do ciebie

Gość Ja, ja ja
A chce mu tylko powiedziec... Nie oczekuje, ze cos z tym zrobi. Nawet jakby zrobil jakis krok w tym kierunku, to z zony by nigdy nie zrezygnowal. Nawet jakby tak mowil to bym pewnie nie uwierzyla. Narazie to on nawet sie tego nie spodziewa

Gość Ja, ja ja
Nie chce miec z nim dzieci, nie chce zeby zmienial swoje zycie, chce choc przez chhwile poczuc jego cieplo. Mowie caly czas, ze on nic nie wie o moich uczuciach. Nic. Nie wiem nawet czy jakbym mu o nich powiedziala to czy by sie zdecydowal. Raczej nie, ale nie wiem czy ryzykowac i mu powiedziec czy nie. Jak zaryzykuje to moze sie okazac, ze gdzies to zabrnie, ale moze tez byc wrecz przeciwnie i wtedy bede musiala zrezygnowac z nauki

Gość nitokutas
Nie krępuj się i korzystaj Ciebie to tez czeka w przyszłości. Będziesz po 40 zajęta domem, dziecmi i wieloma sprawami. A twój mąż nagle zacznie być miły. I pomyślisz sobie "chwała bogu, znalazł młodszą do walenia na boku"

Gość Ja, ja ja
Z czego mam korzystac jak nic nie ma? Jak na razie cos jest tylko z mojej strony

Gość herunt
Zarabianie polega na tym że za każdym razem gdy masz włączony komputer i programik zarabiasz punkty które na początek każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki $. Dodatkowo codziennie można grać za darmo w gry BingoSurf i Koło fortuny w każdej z nich można wygrać. Krok 1 skopiuj poniższy link i wklej w drugą kartę tak żeby nie zamknąć tej wiadomości żebym mogł Ci dalej pomagać http://www.20dollars2surf.com/?ref=355905 FAJNA ZABAWA NA WAKACJE!! GRAM OD TYGODNIA I MAM JUŻ 20$ SAM SPRAWDŹ! TO DZIAŁA!

Gość Ja, ja ja
Marzę też o stosunkach analitycznych z facetem, mmmmmm... te fantazje :)