lornetka 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Pomóżcie! Mam mały problem a właściwie chyba za dużo o tym myślę :( Ostatnio miałam pierwszy raz z chłopakiem, teraz czekam na okres i boję się najgorszego o :( miał gumkę, nie pękła wiec niby wszystko ok powinno być, jednak martwię się. Tak wypadło że kochaliśmy się jakoś 2 tygodnie po kiedy skończył mi się okres. A teraz czekam na kolejny. Czy mam się przejmować ? Czy za dużo o tym myślę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 jak z gumką było ok to sie nie martw, ze stresu Ci sie tylko okres spóźni. jak masz tak panikować przed każdą miesiączką to sobie daruj seks jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 oj tak na długo czas pewnie sobie darujemy sex ^^ narazie pozostaje mi czekanie .... jeszcze jakiś tydzień ehh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cnfxdzn Napisano Czerwiec 23, 2011 nie martw sie okres dostasniesz moze sie psoznic jedynie przez stres. http://www.zdradzila.pl/?id=ntpnbx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach