Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzibederes

co napisac dziewczynie na nk ?

Polecane posty

Gość dzibederes

wszedlem w ktorys dzien na profil na nk dziwczyny ktora znam z widzenia ze szkoly, nie jestem pewny czy ona mnie kojarzy. chodzi o to ze teraz ona wchodzi na moj profil a ja na jej i tak codziennie.. odwiedzamy sie na zmiane. chce do niej napisac ale nie za bardzo wiem co zeby nie wypasc zle;) prosze o jakies podpowiedzi. dodam ze podoba mi sie ona od dość dawna i czesto zerkalem na nią w szkole. ;)

Gość ten który tu byl
fajne gimbogierki :P

Gość kfjfnod
napisz lubisz lody?

Gość dzibederes
heh no moge sprobowac xD

Gość dzibederes
pytam powaznie i licze na powazne odpowiedzi. juz kiedys poznalem tak dziewczyne.. tez wchodzilismy na zmiane na swoje profile ale wtedy to ona napisala pierwsza i dalej jakos poszlo

Gość kfjfnod
o takie rzeczy pytasz chlopie ogarnij sie napisz cos w stylu Kto to tak zagląda? czy Powinienem dodac Cie do ulubionych ale nie mam takiej opcji w ustawieniach

Gość niwaaa
napisz jej ze ma fajne fotki albo cos w tym stylu do mnie chlopakai na nk tak zawsze pisza: fajne fotki, ciekawa galeria itp

fajne fotki, fajna galeria to troche prostackie, bez wyobrazni,nudne najlepiej zacznij od jakiejs dowcipnej, blyskotliwej uwagi poczucie humoru przede wszystkim! moze sprobuj jakos dowcipnie nawiazac do tego, ze sie tak codziennie odwiedzacie

zaproś ją na lody :) zwyczajnie - masz ochotę wybrać się ze mną na lody do xxxx ? :) dziewczyny lubią konkretnych facetów, nie takich co robią niesmiałe podchody :) Zamiast lodów mozesz użyć czegoś innego, pizzę, kino... jesli boisz się dwuznaczności :P

Gość tak tak, jesli
chodzi o dziewczyny to lody to podstawa - cała reszta może poczekać. Ewentualnie możesz ją wźiąć na konie bo to druga wielka pasja większości kobiet.

Gość dzibederes
dzieki wszystkim ;P napisalem i udało sie, odpisała pozytywnie;) dalej juz dam sobie jakos rade heh ;P

Gość jtju
nie, o ftokach to nudne...zrob cos takiego nietuzinkowego, jak np ten pomysl, ze klikalbys caly czas lubie to ;D

skoro juz napisales to ok, wazne ze odpisała. ja kiedys miałam identyczna sytuacje i w koncu napisałam do tego chłopaka i zaczelismy sie spotykac, bylismy para pol roku;)