Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrgvreg

Mój szczurek odszedł :(

Polecane posty

Gość rrgvreg

Po 10 miesiącach dzisiaj odszedł mój szczurek :( miał raka, leczyliśmy go od trzech miesięcy i było dobrze.Ostatnie upały mocno go osłabiły i mimo interwencji weterynarza, antybiotyku po którym zawsze wyzdrawiał dzisiaj odszedł.Zabraliśmy go na ręce i po pięciu minutach oddychania serduszko przestało mu bić :( Czuję się okropnie i strasznie mi źle.Człowiek się stara i staje na głowę żeby zwierzaczek miał się jak najlepiej, dba o niego i modli się każdego dnia o to żeby był zdrowy a tu nagle koniec.Nienawidzę życia kurwa, nienawidzę !!!! to jedno wielkie cierpienie :(:(:(

Gość nareszcie lato
Szczurki są mądre i kochane :) Mój też kiedyś odszedł po 2 latach ,też rak ,odszedł w nocy przytulony do szyji mojej córki :(

ciesz sie ze to "tylko" szczurek.gorzej jak bliskich zabraknie.szczurka szkoda ale zawsze mozna miec nastepnego na pocieszenie

Gość Wiadomo że smutno
ale taka kolej rzeczy. Zresztą te szczury które sie kupuje w zoologicznych to są "potomkowie" szczurów laboratoryjnych, a tamte specjalnie były hodowane tak zeby byly podatne na nowotwory. Jak się kupuje szczura to trzeba się z tym liczyć

Gość nareszcie lato
Wiemy wiemy:) Nasz szczurek przychodził reagując na swoje imię :)Potrafił usiąść na ramieniu i patrzeć w oczy ,fajne są:) Kurcze one są takie mądre :)

Gość maarcinn
Szczurki to bardzo mądre i kochane zwierzęta.Ludzie na samo słowo "szczur" dostają gęsiej skórki a szkoda bo nawet nie zdają sobie sprawy jaki ten zwierzaczek jest.Szczurki są BARDZO ALE TO BARDZO towarzyskie, przywiązują się do właściciela tak mocno że uwielbiają spędzać z nim każdą chwilą.Szczurek reaguje na imię, doskonale rozumiem słowa "wolno" "nie wolno" .Są to przeurocze gryzonie i jeśli ktoś chce towarzysza bardziej doświadczonego niż pies to niech koniecznie kupi szczurka a najlepiej dwa bo to zwierzątka stadne.Sam miałem kiedyś szczurki, rozumiem Twój ból po stracie ale taka jest kolej rzeczy.U Ciebie miał się dobrze i dbałeś o niego, krótko żył ale za to jak pięknie się miał.Powodzenia i głowa do góry!