Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Młody

Kobieta czekająca z tym do ślubu...

Polecane posty

Gość Taki jeden ziom :P
Bluebird2008, i otoz to... a zechce na pewno, bo już 17 zechciało ;) z czego z 12 strasznie rozpaczalo kiedy rzucalem ;)

przeciez jest cos takiego jak zabezpieczenie i jeszcze zasada taka, ze nie robimy tego z osoba, ktorej totalnie nie wyobrazamy sobie jako ojca naszego dziecka [przy wielkim pechu]

dobry bajer, to pol sukcesu - wy jedna z druga myslicie, ze jestescie w stanie sie przed tym obronic ;))) i to mnie bawi najbardziej staram sie specjalnie nie ranic kobiet - w koncu to tez czlowiek (badz co badz chyba tak) ale zabawic musze sie poki bede mial ta jedyna, ktorej nie skrzywdze (chyba)

Czas spełnienia - tylko to nie daje 100% pewności. Teraz do tego idioty: Ciekawa jestem, czy zgodziłoby się te 17 osób, gdyby przeczytało te Twoje opinie na forum tutaj

Wiele facetów już próbowało mnie zbajerować, ale efekty są, jakie są

Gość agnisia755
Rozwalają mnie osoby, które najpierw najeżdżały na autora wątku, teraz najeżdżają na jego przeciwieństwo - ZIOMA... HIPOKRYZJA DROGIE PANIE

Jeśli autor był czysty przed ślubem - w porządku, popieram, to jest ok. Jeśli nie był - to nie jest przeciwieństwem zioma.

Hehe - no właśnie - też o tym miałem wspomnieć - świętoszki

Gość Kamillllloo
Jest może któraś chętna na małe smyranko?

Gość Kamillllloo
i nie stresujcie się tak, bo Wam się wargi posklejają z suchości

Jeśli autor był czysty przed ślubem - w porządku, popieram, to jest ok. Jeśli nie był - to nie jest przeciwieństwem zioma. - Powtarzam jeszcze raz. No następny się znalazł...

hehehehehe - ja tam je rozkleje ;)

Gość Annika-wroc
Witajcie! Nudziłam się i weszłam na kafe, widzę taki topik.. Kiedyś też tak myślałam, zachowanie dziewictwa do ślubu było dla mnie bardzo ważne, głównie z powodów religijnych, ale także dlatego, iż chciałam być ''czysta'', mieć do siebie szacunek i tego oczekiwałam od przyszłego partnera. Miałam kilku chłopaków, ale z żadnym nie doszło do niczego więcej poza pocałunkami, zresztą nie były to żadne ''związki'' a zwykłe chodzenie w okresie bycia nastolatkami. Swojego pierwszego poważnego chłopaka poznałam w wieku 19 lat (on miał 21), po 5 latach wzięliśmy ślub... Dla niego było również bardzo ważne, aby czekać z seksem do ślubu, chociaż przyznam, że po kilku latach zaczął już się niecierpliwić i coś tam wspominać (był już pewien, że na zawsze będę tylko jego i wyłącznie jego więc dziewictwo można stracić i przed ślubem- byle z nim)- ja jednak zawsze byłam na nie, skoro tyle wytrzymaliśmy, to damy radę do ślubu, poza tym miałam bardzo silna wolę. 2 lata po naszym ślubie znudziłam się... miałam go serdecznie dosyć, w łóżku jest beznadziejny, zupełnie nie jest pociągający! Jest naprawdę bardzo przystojny, wysoki śniady brunet, kobiety się za nim oglądają, jest super przyjacielem, dobrze się dogadujemy i dobrze z nim żyć, ale jeśli chodzi o seks to jest beznadziejnie, zupełnie do siebie nie pasujemy! I co miałam tak żyć do końca?? Oczywiście znalazłam sobie kochanka, ja ''czysta dziewica'', mój mąż o niczym nie wie i myśli jaki to posiada skarb czysty i nieskalany, a ja na boku rżnę się z innym! Taka prawda! Faceci są naiwni a ja nie mam zamiaru do końca życia być nieszczęśliwa i nie zaznać seksualnego spełnienia :) Pozdrawiam! Anna

Kaitana, a ty wyspowiadasz sie, ze chadzasz po forach erotycznych? Jestes niepelnoletnia o ile dobrze pamietam i na takie fora wchodzisz? Juz do domciu - no tak w koncu wakacje sie zaczely. A ciebie, to bym nie ruszyl, bo jeszcze bym za bzykanko siedziec poszedl ;) Jest wiele innych pelnoletnich, wiec po co dzieci posuwac...

hehehehe ANKA - moze to wlasnie ze mna sie rzniesz :) wyjdziesz na kobite ahhhhh jak ja kocham takie szmatki :)

az mi ciarki przeszly skad jestes anka?

Gość Annika-wroc
Wiem, że pewnie mnie tu zbluzgacie, ale seks z jedną osoba przez całe życie? To nudne i nawet nie zdajecie sobie sprawy ile kobiet tak uważa, chociaż za żadne skarby się do tego nie przyzna, chciałoby spróbować z innym lub choćby o tym fantazjuje. Lepiej było wyszaleć się przed ślubem... a kto tego nie zrobił- robi to po ;) Nigdy nie jest za późno.

Gość Annika-wroc
Jestem z Wrocławia i jeżeli jesteś bezdzietnym acz żonatym wysokim szatynem lat 32 to tak- rżnę się z Tobą ;)

Gość agrafffkaaaa
śniady brunet? bleeeeee jak można się za takim oglądać??? bleeee ludziska to jednak mają gust niektóre a może Tobie się tylko wydaje, albo sobie wmawiasz, że się oglądają myślę, że tak właśnie jest A TAK NAWIASEM MÓWIĄC TO KUREWSKO Z CIEBIE SKORO ZDRADZASZ SWOJEGO UCZCIWEGO MĘŻA!!!

Kaitana, a ty wyspowiadasz sie, ze chadzasz po forach erotycznych? Jestes niepelnoletnia o ile dobrze pamietam i na takie fora wchodzisz? Juz do domciu - no tak w koncu wakacje sie zaczely. Po 1 - ja weszłam na to z głównej strony, z najnowszych wpisów i nawet nie wiedziałam, że to jest na erotycznym. Po 2 - cały czas jestem w domu.

WYSOKI BRUNET, WIEK PODOBNY - TROCHĘ MŁODSZY, ALE DO WROCŁAWIA, TO MAM ZE STÓWKĘ. JAKBYŚ CHCIAŁA POZNAĆ WYSOKIEGO PRZYSTOJNEGO BRUNETA/SZATYNA, DAJ ZNAĆ - MOŻE DA SIĘ COŚ UGRAĆ ;)

Kaitana, a ty wyspowiadasz sie, ze chadzasz po forach erotycznych? Jestes niepelnoletnia o ile dobrze pamietam i na takie fora wchodzisz? Juz do domciu - no tak w koncu wakacje sie zaczely. Po 1 - ja na to weszłam z głównej strony, listy najnowszych wpisów i nawet nie wiedziałam, że to na erotycznym, dopiero teraz się skanpnęłam. Po 2 - Jestem cały czas w domu Po 3 - ja sie ze WSZYSTKICH grzechów spowiadam. Chcę być szczera.

Gość kiciorek-ek
Ja tam nie wiem, czy gdybym miała tylko jednego faceta chciałabym spróbowac jak to jest z innymi:) Ale wiem, że jeśli mój facet mnie zadowala, jestem z nim szczęśliwa to po mi szukać wrażen na boku? Lubię flirtowac, podrywać facetów ale nic więcej. Kocham tego mojego na zabój i jakoś dziwnie by mi było gdyby inny facet miałby mnie dotykać. Mój jakoś jeszcze mnie nie znudził a jesteśmy razem już długo. Myślę Anka, że Ty zdradzasz bo nie potraficie się dogadać w sprawach seksu. A było czekać do ślubu? ;P

przepraszam, ze duze litery, ale to z wrazenia Kaitana, to juz wiesz, ze to forum erotyczne i spadaj stad, nie chce tu widziec dzieci!!!! bo mnie pozniej wsadza za napastowanie nieletnich!!!! WYJDZ!

Gość Annika-wroc
Wasza opinia mnie nie obchodzi ;) Mówcie co chcecie. Zresztą jaka różnica jak mój mąż wygląda? Fuuu.. bo pewnie wolisz białych albinosów rodem ze Skandynawii, co? ;) Wygląd to kwestia gustu a mimo, iż jest żonaty kobiety wciąż go kokietują i podrywają, on jednak jest wspaniałym i wiernym mężem. Jest dobry, uczciwy, pracuje na mnie i nie mam na co narzekać, a że mamy inne temperamenty to co mam zrobić? Umartwiać się? nie w moim stylu.

Annika - ja bym Ci nie radziła się tak zeszmacić uprawiając seks z takim idiotą, przeczytaj se jego wpisy, co on sądzi na temat seksuu, kobiet itd., ale zrobisz, jak będziesz chciała.