Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam etat mogę zapewnić byt dziewczynie ( przyszłej żonie) tak jest.

Polecane posty

O kurka chyba wszystkie dziewczyny poszły już spać. czy jeszcze są tam jakieć. Ej puk puk jestam jakaś fajna dziewczyna che che.

Nie musi być bardzo ladna byle by była zaradna i się nie bała pracy.

cześć andrzej! a ostatnio pisałeś ze nie musi pracować bo ja utrzymasz No dokładnie widocznie facet nie wie czego chce :):)

cześć Piękna Zono Zdesperowana. Nie musi bo ja mam dosć pieniązków ale jak by pracowala to by było ich znacznie więcej.

Wiem czego chcę , chcę partnerki, ale tak jak mówilem jak nie będzie to ja i tak mam etat i ją utrzymam, tak jest i to się nie zmieni.

kobieta zaradniejsza lepiej wychowa potomstwo i bedzie lepiej bedzie dbała o rodzine : ) tutaj nie chodzi o kase tylko o checi do działania : )

Ja uwazam że partnerka musi mieć poukladane w głowie i być miła na codzień.

No i w końcu dobrze napisałeś Powodzenie życzę w końcu się znajdzie taka jakiej szukasz,a ile masz lat??

to uj pojdzie na macierzyński badz sie zwolni ale chodzi o nawyki : ) motywacja i determinacja do działan ;) kobieta pracowita takie cechy ma i przy takich kobietach warto zyc : )

jeśli chodzi o mnie to dzieci mialy by dziatków na miejscu tak jak już mowiłem mieszkam na dwóch pokojach z rodzicami i w tej kwestji moja partnerka miala by pełną sfobodę pracowania, a tu w Wejherowie gdzie mieszkam pracy może za duzo nie ma ale blisko jest Trojmiasto a tam to już inna bajka. Pracy jest sporo.

ja mam 37 ale nie palę papierosów i nie piję żadnego alkocholu. Co lubię to słotkie , tak słotkie to lubuię. Ciastka cukierki i wypieki. Troche ze mnie taki slotki Lulek.

Dwie kobiety w kuchni to już tłum,żadna kobieta z teściową się nie dogada mieszkając w jednym mieszkaniu,wiem z autopsji :)

Moja mam ma żylaki i mało co chodzi po kuchni, nogi ją boląbo ona była kiedyśsklepową. Tato robił jako tokarz, ale zdrowie to on ma.

Dobrej nocy wszystkim yczę bo już puźno i jak widzęchyba też jużniechce wam siępisać.