Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała_Czarna_z_mleczkiem

przeszywający bój w łopatce

Polecane posty

Od jakiegoś tygodnia strasznie boli mnie lewa łopatka, tak jakbym się za mocno opaliła albo ktoś mnie przypalił żelazkiem, nie mam na niej nic tylko delikatnie śliską skórę w jednym miejscu... Co to może być?

Gość Ola, lat 4
za długo jesteś dziewicą

Gość do autorki tematu:
pomyliłaś sie,to nie mleczko tylko sperma z fiutka twojego faceta

Gość roztera
Na 100% ciąża!

Gość hvjhjkklj
nie to psikuta

Dzieci wiem że macie wakacje, ale idzcie na podwórko pobawic się z kolegami w piaskownicy, bo nie mam ochoty czytać tu takich pierdół, wiem że chcecie znaleźć się na mistrzach ale do tego trzeba mieć śmieszne wypowiedzi a nie durne.

Dzieci wiem że macie wakacje, ale idzcie na podwórko pobawic się z kolegami w piaskownicy, bo nie mam ochoty czytać tu takich pierdół, wiem że chcecie znaleźć się na mistrzach ale do tego trzeba mieć śmieszne wypowiedzi a nie durne.

Gość hvjhjkklj
to po co debilko pytasz sie na necie o powazne sprawy z wiazane ze zdrowiem? inteligencja absolutnie nie blyszczysz. Do lekarza tepa dzidko

Dziecko jesli masz zamiar wypowiadac się w taki sposob to sobie odpusc, nie masz pojecia co to jest to sie nie wypowiadasz proste. i nie zycze sobie tu komentarzy typu tepa dzidko i inteligencja nie błyszczysz bo tylko taki debil jak mnie nazwałes/as pisze w taki sposób do ludzi tym bardziej których nie zna.

Gość hvjhjkklj
mala czarna nie rob sie zalosna bardziej niz jestes w rzeczywistosci, ciezko pojac ze tu lekarze nie siedza tepoto?

Gość roztera
A tak poważniej: jest to ból skóry, czy gdzieś tam "w głębi"? Jeśli to ból taki głębszy, to może Cię przewiało i wtedy pomocny byłby jakiś krem rozgrzewający, np. Capsiderm (na mnie działa), a jeśli to nadwrażliwość skóry, to może posmaruj jakimś najdelikatniejszym kremem, jaki masz, albo oliwką. Może coś Cię ugryzło, może się na coś nadczuliłaś (proszek do prania czy coś). Jeśli objawy nie zaczną ustępować, to zapisz się do dermatologa, bo to może być początek kłopotów ze skórą.

Gość roztera
Przed posmarowaniem niech Ci ktoś delikatnie, ale porządnie umyje te plecki i dokładnie opłucze.

Gość MartaKrakow
jeżeli boli w głębi, to ja tak czasem mam od pracy na kompie, gdy tworze grafikę, po prostu zapominam, żeby dobrze siedzieć