Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przybita21

Dlaczego nie mówi, że kocha?

Polecane posty

Gość przybita21

Jesteśmy razem 3 miesiące, mamy po 21 lat. Gdy mnie poznał rzucił swoją byłą (nie układało im sie i stwierdził że byłam gwoździem do tej trumny), starał się o mnie. Jest mi z nim naprawdę cudownie ale mam coraz więcej wątpliwości. Z wiarygodnego źrodła wiem, że swojej byłej mówił że ją kocha, a byli razem ok 3 miesiące, a teraz twierdzi że to był dziwny okres w jego życiu. Ona nalegała na seks, a on nie chciał! Ze mną chce to robić. Gdy spytałam dlaczego (głupia miałam nadzieję na jakieś górnolotne wyznania), odpowiedział że "po prostu" :( I tyle. Mam wrażenie, że jestem jego tymczasową zabawką, a gdy go o to pytam, on albo się śmieje albo obraża, mówiąc że te moje nagabywanie jest męczące. Ale dalej nic mi nie wyjaśnił :( Co robić?

Gość zaniepokoljolna
a co ty bys chciała żeby cię już o rękę poprosił, matko dziecko, niektórzy potrzebują czasu aby wyznać uczucie, po roku to bym się martwiła ale teraz?

Gość przybita21
ale wiem, że swojej byłej powiedział to dość wcześnie, a teraz twierdzi że była pomyłką...

Gość branża nieznanna
robisz cos najgorszego, naciskasz go, facet każdy reaguje na takie sytuacje ucieczką, słowną albo dosłowną:) dajsię zadziać sprawom, takie wyznania muszą być naturalne a nie próbujesz wymuszać jego deklaracje

Gość ptasiek nastroszony
nie słowa a czyny. gada o tym ktoś komu tego brak...

Gość yoko tylla 25
wiesz co> jestes strasznie dziecinna, matko w wieku 21 lat przeżywasz, że tamtej powiedział to wcześniej? kolejna niepewna siebie i zakompleksiona panna

Gość przybita21
branża nieznanna, ale ja dopiero od niedawna go wypytuję o to bo mam wrażenie, że jestem jakąś kryzysową narzeczoną. Myślałam, że seks jest potwierdzeniem miłości, a on jak powiedział "po prostu" chce się ruchać :(

Gość redakcja de25
jeśli czujesz że jesteś "zapchaj dziurą" to co ty robisz w tym związku? nie pozwalaj na brak szacunku wobec siebie, albo budujecie waszą relację i jestescie szczerzy albo ???

Gość przybita21
redakcja de25, ale ja próbuję z nim szczerze porozmawiać, a on albo się na mnie obraża albo się śmieje... Jak go podejść??

ja jestem z facetem dla ruchania i dobrze mi z tym, a jego "miłosne wyznania" mnie męczą, ciągle pyta czy go kocham, chociaż powiedziałam mu wprost kilkakrotnie ze nie i tylko seks albo nic. Sam chce się dręczyć. Myślę,że ty masz podobnie. Dla Ciebie to "związek" uczucie, może zakochanie a dla niego przyjemny seks i tyle w temacie. Albo się godzisz, bo myślisz, że to się zmieni ( prawdopodobieństwo niewielkie) albo nie i przestajesz się żalić na forum i zrywasz z gościem.

Gość P1
na sile wydus z niego to

Gość 43er
zapytaj wprost

Gość przybita21
kallipoe, to czemu tamtej nie chciał ruchać, mimo że nalegała? Na początku znajomości powiedział mi, że jest prawiczkiem bo nie chce tego robić z przypadkową kobietą (choć po pijaku przyznał że w gimnazjum o mało do czegoś nie doszło na imprezie ale ktoś im przerwał) więc dlaczego chce ze mną skoro mnie nie kocha, a kochał lub kocha tamtą? :( P1 - gdy próbuję coś z niego wydusić, to on się obraża albo śmieje więc nic z tego, nie wiem już jak go podejść :(

ja jestem z facetem dla ruchania i dobrze mi z tym, a jego "miłosne wyznania" mnie męczą, ciągle pyta czy go kocham, chociaż powiedziałam mu wprost kilkakrotnie ze nie i tylko seks albo nic. Sam chce się dręczyć. Myślę,że ty masz podobnie. Dla Ciebie to "związek" uczucie, może zakochanie a dla niego przyjemny seks i tyle w temacie. Albo się godzisz, bo myślisz, że to się zmieni ( prawdopodobieństwo niewielkie) albo nie i przestajesz się żalić na forum i zrywasz z gościem.

Gość przybita21
taa, zapytam go ponownie, a ten znowu się obrazi i wyjdzie :( Gdyby mnie kochał to chyba by mnie wtedy przytulił, pocieszył, powiedział że wszystko ok, a nie obrażał się? Czy może ja sobie za dużo wyobrażam? :( To po cholerę za mną latał wcześniej.

Gość lotmitoloto
widocznie nie kocha

Gość przybita21
chyba macie niestety rację :( to teraz już wiem dlaczego przestał wspominać o tym, że pozna mnie ze swoimi rodzicami, nie snuje żadnych planów ze mną na przyszłość (najwyżej że zobaczymy się parę razy w wakacje bo mieszkamy aż 400km od siebie - ale dla mnie to nie problem bo mam darmowe bilety pks więc mogę zawsze i wszędzie pojechać), nie patrzy mi w oczy za często - zaczął niedawno gdy mu powiedziałam, że to objaw braku szczerości... :(

Gość miałam kiedyś sony ericsona
:(

Gość przybita21
wypowie się ktoś jeszcze...? i w ogóle, jeśli kochał tamtą to dlaczego ją rzucił? to bez sensu przecież... wiem, że go nie skrzywdziła.

Gość przybita21
...

Gość be_cool
Wymaganie od faceta po 3 miesiącach żeby powiedział 'kocham cię' jest absurdem. Zwłaszcza w tym wieku. Wyluzuj troszkę dziewczyno.

Gość przybita21
be_cool, to w takim razie dlaczego byłej to powiedział? Nie czepiałabym się o nic gdyby jej tego nie powiedział, a tak to czuję się tymczasowym umilaczem czasu :(

sama sobie odpowiedziałaś pewnie nie chce się przejechać ciesz sie ze Ci nie wyznaje miłości a potem by do innej mówił ze bylas pomylka... czekaj ile trzeba i nie zachowuj sie jak desperatka :o

Gość przybita21
layla, skoro jestem mu obojętna to mnie jeszcze szybciej rzuci niż byłą :( więc ja powinnam zrobić to pierwsza :(