Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

prasujecie majtki?

Polecane posty

Gość mychaszka
:D nie

Gość pewnie tak skoro pełno
lekka przesada, ale jeśli sprawia ci to przyjemność...

Gość tak prasuję z
dwóch powodów, właściwie trzech: 1. żeby były wyprasowane - po prostu 2. uwielbiam prasować 3. żeby były sterylne

Gość elisa-
oszzz koorwa głupszego tematu nie widziałam - nawet na kafeterii kafeteria od lat schodzi na psy ale temat o prasowaniu gaci mnie dobił :o

Gość wysoka temperatura
zabija bakterię, których szczególnie dużo jest na majtkach kobiecych. prasujcie majty dziewczyny. bedziecie zdrowsze.

A to rozumiem, że proszek i wysoka temperatura wody podczas prania nie wystarczy? :classic_cool: A i tak od prasowania do założenia milion bakterii na te majty wskoczy. :D A w ogóle to polecam chodzenie bez majtek. :classic_cool:

Gość wysoka temperatura w prani
jest dużo niższa niż temperatura żelazka. po prasowaniu wskoczy milion bakterii ale z tych które sa w powietrzu. na majtach pozostaja szczepy bakterii (bez prasowania) które namnożyły sie z wydzielin pochwy oraz okresu. myśl! myślenie ma przyszłość.

Gość tak prasuję z
a dlaczego prasuje się ubranka dziecięce, pieluchy? (tetrowe oczywiście) Jestem alergiczką i mimo że płuczę pranie trzy razy - czasem to nie pomaga.

Gość sicc no
czyli nosisz tylko bawelniane gaciochy ? :O

Nigdy nie przyszloby mi do glowy prasowac majtki... zreszta mam prawie wszystkie koronkowe, a nie bawelniane barhany(barchany?) wiec nie ma co prasowac :-) :-) ale podejrzewam, zejak sie caly dzien siedzi w domu, i nie ma sie nic do roboty, to mozna nawet skarpetki (??!!) prasowac :-) ja tam nie lubie utrudniac sobie zycia :classic_cool:

Gość te koronkowe to są
z plastiku czy metalowe?

Gość dsfgsdfedf
to jak sobie wyobrazasz wyprasowac piekne stringi z koroneczki tym starsznie goracawym zelazkiem?? co z tych majt zostanie. pomyslcie zaNIM naklepiecie cos glupiego w klawe

Gość dfjdfgkjhd
ja prasuję, nie wszystkie i nie zawsze, ale bywa:)

Gość tak prasuję z
ale się zbulwersowaliście! :-D jakby było czym. Tak - koronkowe stringi też prasuję, skarpetki też. I CO WAS TO OBCHODZI???????????????????????? Zadano pytanie w tytule, więc odpowiedziałam :-D

12:19 [zgłoś do usunięcia] Juzek zpod usemki Sterylne buhaha cipy nie zapomnij przeciągnąć żelazkiem przed założeniem hahahahahaha umarłam :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość wystarczy przeprasować
"krok". nie trzeba całości.

Gość jak się nic nie robi cały
dzień i człowiek się nudzi (brak ambicji, ainteresowań) to można gacie prasować. Nawet skarpetki też.

Bazienka 🖐️ ja w ogole prasuje tylko to co potrzebuje, nigdy nie spedzam dlugich godzin przy zelazku... chlopa tez nauczylam prasowac, i jak trzeba to sam zelazko do reki wezmie :-) Podejrzewam ze zlozylby sie ze smiechu gdybym powiedziala o prasowaniu skarpetek :-D :-D z tym ze ja duzo pracuje, a wolne chwile lubie spedzac na przyjemniejszych czynnosciach, a z tego co wem Jeni siedzi w domu :-D

Gość stigma
Bezrobotna flądra Dżenifer nie ma co robić tylko majty prasuje. Pewnie jej facet nigdy sobie sam gaci nie wyprał, w końcu ma służącą bez szkoły. Inne dziewuchy w twoim wieku Dżeni mają ciekawsze zajęcia :P

Gość trzeba myśleć myśleć myśleć
jenny , ty to jestes faktycznie szajbnięta. Masz chyba jakieś wielkie gacie skoro opłaca ci sie je prasować . Moje majtki mają mniej obszarowo bawełny niż majtki mojej 3 letniej córki .

Gość jak masz jakiegoś syflisa,
albo opryszkę narządów płciowych, to musisz prasować, by sie cyf nie rozszerzał