Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar_wl

Okazalo sie ,ze ma..... 21 lat

Polecane posty

kiedy ja poznalam swojego twierdzil ze ma 26 i wygladal na tyle..ja mam 32lata i dzieci...jestem po rozwodzie..zakochalismy sie w sobie i wtedy on mi wyznal ze ma 20lat,oklamal mnie bo bal sie ze go odrzuce.. pierwsze miesiace ciagle tylko myslalam o tym co ludzie powiedza co robic czy to słuszne,bo jest za mlody i td, ale do dzis jestesmy razem to jzu ponad rok, sram na to co mowia ludzi Polska pod tym wzgledem jest zacofana bo wiekszosc twierdzi ze trzymam go dupa,a my sie kochamy pio prostu, akceptuje moje dzieci pomaga mi wspiera i td, wiec drogi autorze dzialaj i nie patrz na innych moj zostawil rodzine dla mnie kolegow ma nadal bo kto madry to nie bedzie osadzal przyjaciela..powodzenia:)

Gość a niech rżnie małolatę
kogo to obchodzi... tylko że jak ona bedzie miała 40 to się zakocha w facecie odpowiednim do swojego wieku i wyglądu, a tobie stary dziadzie pomacha chusteczką:)

najgorsze jest to ze zanim go poznalam ocenialam innych np kolezanke ktora miala mlodszego a tu prosze... teraz juz nie oceniam i sie nie zarzekam,

DanaScully nie wiem jak w wiekszych miastach ja mieszkam w malym miescie i uprzedzenia sa po prostu kosmiczne

Gość goska-goska
"tylko że jak ona bedzie miała 40 to się zakocha w facecie odpowiednim do swojego wieku " taaa ,bo przystojnych 40latków jest na pęczki :O wołałabym starszego od siebie ,ale zadbanego ,a nie letniego dziada z brzucholem piwnym!

Gość a niech rżnie małolatę
"odpowiednim do wieku" oznacza kretynko- odpowiednim, a nie równolatku. Czytaj ze zrozumieniem małpiszonie.

Gość goska-goska
czyli jakim? 46 latku? a czym się różni od 51 latka?

Gość goska-goska
sory jetem tempa od urodzenia. Przepraszam :o

to ze ktos nie zrozumial nie znaczy ze jest kretynem czy malpiszonem wiec ogarnij slownictwo bo tobie do malpiszona blizej jak widac :/

U nas we wsi to chłopy nawet z kozą się żenią... a ja i mój Józek to idealne zespolenie w ogóle nie narzekam

Gość Mariano23
a na byku tez cię przewiózł ?:D

Gość NUMBER ŁAN
haha sikam

Gość haha zawistni
zazdrościcie stare klacze babce ,że ma młodziaka :D 🖐️

Gość xxKonwaliaxx
Odezwij się do niej. Mój facet jest 13 lat ode mnie starszy i się świetnie dogadujemy i dla nas różnica wieku nie stanowi problemu.

Gość Mmmmrraaaauuu
Napisz do niej, zobaczysz jak się potoczy. Nie ma regułu na udany związek, to jest po prostu loteria, zależna od szczęścia i umiejętności dogadania się ze sobą. Przecież pray równolatków, albo z 2-3 letnią różnicą wieku też się rozpadają, więc nie ma co patrzeć na różnicę wieku. Mnie 11 lat by nie przeszkadzało, nawet miałam taką krótką znajomość z facetem 10 lat starszym, i wydawało się, że fajnie się dogadujemy, chociaż okazał się dzieciakiem, mimo swoich 37 lat :).

Gość marietta123456
trudno cokolwiek doradzić ponieważ to wszystko kwestia indywidualna. Bardzo możliwe że dziewczyna już myśli dojrzale i może akurat Wam się udać. Jest wiele takich par, w których różnica wieku jest spora. Natomiast fakty są takie że na pewno byłby to ryzykowny związek, z tych powodów o jakich pisał ktoś wyżej. Tutaj wypowiadają się akurat panie którym się udał taki układ, natomiast ja znam kogoś kto podobnie jak Ty spotykał się z dziewczyną dużo młodszą i jak się każdy dowiadywał o wieku to nikt nie wróżył z tego nic dobrego i niestety te złe wróżby się sprawdziły. A jak Ty postąpisz to już Twoja sprawa - po prostu pomyśl czy warto i czy chcesz ryzykować. Pozdrawiam

Gość haha _Fruzia_
a co ty myslisz, ze tylko ty masz młodszego?? hahah

Gość ALEKSANDERASA
prawda jest taka, że każda z nas marzy o młodszym ciasteczku, ale to przychodzi dopiero po 30-tce.. dlatego związek z 21 latką jest dobry ale do 30-tki, potem gusta sie zmieniają. A ty zostaniesz sam w wieku 40-tu lat i wtedy to cię młodsza na pewno nie zechce, a równolatki będą od dawna zajęte. Pozostanie ci marszczenie freda przed TV i wspominanie byłej....

nie nie mysle tylko zdziwiona jestem ze "tutaj" nie robi to na nikim wrazenia a ja na poczatku przezylam [pieklo bo wzielam sobie dziecko bo cos tam,.. o to mi chodzilo

Gość 31 stara dupo
jak powiedział pewien wieszcz

Gość mar_wl
_Fruzia_ wybacz, ale temat jest o mnie, a nie o tobie. Załóż sobie własny.

o Boze a w dupe sobie wsadz swoj temat kazdy sie wypowiada i jakos nikomu to nie przeszkadza, ze jestes cipa nie moja wina wiec sie nie wyzywaj bo boisz sie co koledzy powiedza i musisz pisac tutaj zeby postanowic cokolwiek,na pewno masz 30lat? bo zachowujesz sie jak 15latek , nara powodzenia zycze P.S jak sam nie dasz rady porpos ojca zeby zadzw do niej w twoi, i,imieniu :D

Gość Sentymentalny Wojownik
Ja bym się nie przejmował ani wiekiem, ani gadaniem innych. A dziewczyna czeka na Twój telefon.

Gość kaddddd
ja mam 19 lat moj chlopak jest 10 lat ode mnie straszy... dogadujemy sie bez problemy mimo ze rozmawiamy w innym jezyku niz naszym ojczystym .. dodatkowo ja mieszkam z nim za granica w jego kraju (niemczech) dla Ciebie problemem jest tylko roznica wieku? sprobuj ja poznac moze akurat okaze sie kobieta Twojego zycia nie tylko takie problemy ludzie maja :) czego rpzykladem jest moj zwiazek... i ani przez chwile nie zastanowilismy sie czy moze ta roznica wieku ejst zbyt duza.. wszystko zalezy od tego jak sie dogadujecie :) ta 21 latka moze byc czasem dojrzalsza niz niejedna 30

Chłopie się nie zastanawiaj dziewczyna na pewno czeka na znak skoro kazała tobie podjąć decyzję . Jak było inaczej powiedziała by że sama się odezwie . A ja poznałam chłopaka 14 lat starszego gdy miałam 16 lat teraz mam 23 dobrze się dogadujemy i z niczym nie śpieszymy . Ja studiuję i pracuję on pracuje itd Ważne żeby z góry ustalić jakie mamy plany na życie . rodzina czy wieczne wczasy żeby później nie było pretensji że jedno ogranicza drugie!

Gość fgedgtfrftgrse
"ja mam 25 a spotykałam się z facetem 50 i co? siwetnie sie dogadywaliśmy" Głupia szmata. To znaczy tylko tyle, że jesteś już duchowo stara. A i kasa nie śmierdzi młodym leniom.

Gość jkh,iuliului
Zachwalają te, których związek jeszcze się nie rozpadł, bo pewni nie minęło jeszcze nawet pięć lat od bycia razem. Co innego te same dziewczyny gadają, jak już później nie są z tymi facetami. Niejedną koleżankę już wysłuchiwałam. Na początku nie można złego słowa powiedzieć, bo broni faceta i się obraża. Potem sama zaczyna się żalić, a jak już zerwą to okazuje się, że jednak tak dobrze się nie dogadywali. Ale co kto lubi. :) Większość kobiet nie ma w sobie odwagi by zrobić pierwszy krok, więc biorą pierwszego, który je podrywa i stąd potem takie różnice w wieku, bo zwykle na te młode, którymi rówieśnicy się nie interesują lecą szczególnie starsi faceci koło 40-stki. Aż się ślinią, nawet jeśli są już w związku z inną.