Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa z bydzi

Soyelle.pl - opinie o sklepie

Polecane posty

Gość nowa z bydzi

Planuję zrobić zakupy w tym sklepie, widzę też, że ktoś tam coś kupował. Jakie macie doświadczenia? Bo nie znam sklepu .

Gość oleńka heńka
Przyznam, nie znam sklepu :(

Gość boooska sylvi
Mam dobre zdanie o tym sklepie. Zamówiłam już 2 razy i wszystko w porządku. Dostałam to co chciałam i do tego bardzo szybko. Podobno mają towar na magazynie i nie trzeba czekać na dostawy. Narazie się sprawdziło.

Ja tam jestem fanką tego sklepu, trafiłam do niego przypadkiem, zakup zrobiłam niewielki na przysłowiową "próbę". Rzeczywiście wszystko poszło szybciutko i bez kłopotu. Teraz sobie często do niego zaglądam i czasami na coś się skuszę, bo mają towar z różnych dziedzin ;). Ja dokładam swojego pozytywa.

Gość nowijkaa
Też nie znałam, ale sobie zajrzałam i co do oferty to jestem zaskoczona na plus. Faktycznie dużo tam róznych rzeczy, niektóre nawet oryginalne.

Gość ewelinnnamarci
Sklep jak sklep, ani lepszy ani gorszy pod względem obsługi czy cen od wielu innych.

Gość nowa z bydzi
ewelinnnamarci, a kupowałaś tam już coś?

Gość żona waszmoścci
Kupowałam, torebkę i apaszkę do tego. Jak dla mnie wszystko na plus i śmiało mogę Ci polecić ten sklep. Nie ogromy i znany, jak np. intymna.pl czy butyk.pl , ale spokojnie można w nim robić zakupy.

Gość ewelinnnamarci
Tak, kupowałam obniżacz obwodu stanika, jakieś majtki i rzeczy do włosów, wszystko ok, wysłane szybko. Chciałam też taśmę do bielizy, ale jak dla mnie u nich zdecydowanie za droga, znalazałam znacznie tańszą.

Gość nowa z bydzi
Dziękuję bardzo :) za pomoc. Trochę się bałam kupić coś w nieznanym sklepie, ale widzę już że niepotrzebnie. Podoba mi się kilka rzeczy, których nigdzie indziej nie znalazłam, dlatego chciałam się najpierw poradzić co i jak. Za dużo jest tych wszystkich sklepików i trochę się obawiam, że albo czegoś nie przyślą, albo będą problemy ze zwrotem.

Gość source nowhere
Dodaję swoją sprawdzoną opinię. Jest dobrze!

Gość el mariacci
Kupiłam w tym sklepie te recenzowane na forum rajstopy Fiore bez palców. Jestem bardziej niż zadowolona. Nie ukrywam, że miło się ogląda różności, które tam mają :) Pewnie jeszcze wrócę tam.

Gość Olchawa
Jestem świeżo po zakupach, zadowolona stokrotnie ;). Słodka torebeczka, do tego dokupiłam leginsy w kwiaty. Wszystko ładnie wygląda. Także jak dla mnie SUPER.

Gość załĄcznik
Uważam, że to fajny sklep. Koleżanka w nim zamawia już od jakiegoś czasu rajstopy i ubrania Gatta. Także czasami też się przyłączam. Narazie wszystko było OK, wszystko szybko przychodziło i to, co chciałyśmy.

Gość nowa z bydzi
Teraz już też mogę dać WIELGACHNEGO pozytywa. Mam to co sobie upatrzyłam i błyskawicznie dostałam. Chciałam kurierem, ale mają bardzo drogo. Wzięłam więc pocztę i też było szybko.

Gość kurka domowa 2
siedzę w domku, pichcę i różne rzeczy dla mojej dziatwy. często kupuje w internecie. w soyele też byłam , szybka wysyłka na drugi dzień paczuszka doszła. nawet miły gratis sklep dołączył jakieś pachnące perełki. :) pewnie za większe zakupy, ale miło mi.

Gość aro arosia
Kupuję od dawna od nich lawendę. Taką prawdziwą suszoną prowansalską, nie lawendowy zapach, ale prawdziwe zioło. Uwielbiam ją.

Gość olga grabex
Jestem po kolejnych zakupach tam. Dla mnie rewelacja.

Gość wpadłam przyppadkiem
Ja u nich kupuję już od zeszłego roku. Klasyczne rajstopy Gatty i Marilyna, czasem trochę zaszaleje z Veneziana. Robię zawsze trochę większe zakupy, potem mam zapas, a przynajmniej przesyłka się zwraca i i tak wychodzi taniej jak w zwykłych sklepach. No w końcu to sklep internetowy i raczej wydaje mi się, że tak powinno być.

Gość malablondi
Właśnie dzisiaj doszła zamówiona paczka,bardzo szybka dostawa,ne pewno tam wrócę w przyszłości

Gość zellki
Wiecie co? Przestańcie z tym spamem... mało znany sklep, a nagle ojej i lle zachwyconych. Ktoś się w końcu wkurwi i nasypie negatywów, i tyle będzie z waszej wspaniałej "akcji marketingowej".

Gość michałki moje ulubione
Kupiłam kupon zniżkowy, dostałam szybko paczkę, wszystko jest jak trzeba. Co prawda w torebce nie było dodatkowego paska (a miał być) ale dosłano mi po telefonie.