Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensitive type

wrednawe poczucie humoru...

Polecane posty

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
ychy żal mi siebie, że nie mam (znaczybrak, bo tak ładniej), obiektu do tej trudnej miłości :D miłego 🖐️

ku nieszczesciu ike - nieodwzajemniona właśnie a w sumie chciałabym odwzajemniać :P a nie tylko pałać nienawiścią :P

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
dblokuje ci dostep do forum pod warunkiem ,ze zalozysz sobie nowy ,NORMALNY nick -w koncu to jest forum dla madrych kobiet. musiałam to powielic bo :D normalnie mnie rozwaliło :classic_cool:

"chciałabym odwzajemniać a nie tylko pałać nienawiścią" Ike, a niech tam - pochwalę Cię na zachętę: Twoja wlasnosc intelektualna w postaci doskonalego mijanai sie z prawda ma się wciąż dobrze ;-)

Ike, a niech tam - pochwalę Cię na zachętę (skoro mowa o moim mijaniu się z prawdą) lusiu jestem ci niezmiernie wdzięczna :P

dblokuje ci dostep do forum pod warunkiem ,ze zalozysz sobie nowy ,NORMALNY nick -w koncu to jest forum dla madrych kobiet. te słynne poczucie humoru modeny ....

Gość snkldms
"Ale tu nie chodzi o radosc. Sa ludize ktorzy maja taki poczucie humoru, dla nich to nie jest zadna przykrosc, jelsi ktos ich tak potraktuje, tkaim zartem to oni sie rewanzuja ale nie traktuje tego w kategoriach przykrosci!" a ja mam takie poczucie humoru, że rzucam w ludzi jajkami, ale tego nie robię, bo wiem, że innych może to nie bawić. Rozumiesz o co chodzi? to nie wychodź też na ulicę bo inni ludzie nie chcą patrzeć na twoją mordę i oddychać tym samym powietrzem co ty kumasz czy masz za daleko do łba?