Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaKalina..

Co zrobic? powiedziec Mu prawde?

Polecane posty

Gość CzranaKalina...
a jak ja jemu mam zaufac,on nie byl lepszy....wiem,ze to zadne uspawiedliwienie moich postepkow

Gość bo to historia,bo to marzenia.
świetna miłość, oboje sobie ściemniają.... :D

Gość CzranaKalina...
to juz chyba nie milosc....

Gość anetkaaaaaa
No to inaczej. nie wiedziałaś że to on świetnie Wam się gadało, a kiedy wysłał Ci zdjecie to byłaś w szoku że to on, ale uznałaś ze to mimo wszystko szansa na to, żeby porozmawiać, a olałaś go ze spotkaniem, bo nie czułaś się jednak gotowa na takie starcie oko w oko. ja bym tak zrobiła

Gość maślane oczy sowy
Ty się raczej zapytaj siebie, czy sobie możesz zaufać samej bo te przekręty masz mocno zakorzenione, on zresztą też. Jak dla mnie koślawa para, ale dobrana idealnie pod względem przekrętów i braku szczerości oraz szacunku wobec siebie :P Tak naprawdę, wierzyć się nie chce, że istnieją tak prymitywni ludzie :P

Gość CzranaKalina...
dzieki Anetkaa,to moze przejdzie

Gość pytanie podstawowe brzmi
czego Ty tak właściwie chcesz autorko? Chcesz żebyście się zeszli? Tylko po co wtedy cała gadka o tym, że nie możesz mu zaufać... no bo skoro nie możesz, to związek nie ma sensu... No, ale jeśli chcesz, to zrób tak jak tu dziewczyny radziły. Jeśli mu się przyznasz, że od początku wiedziałaś, że to on, to na pewno się wścieknie i nie będzie szansy na to, żeby chciał pogadać bo stwierdzi, że zrobiłaś to wszystko specjalnie żeby się odegrać. Masz wyrzuty sumienia i tylko z tego powodu chcesz się przyznać? Bez sensu. Po co chłopakowi w głowie mieszać? Napisz mu, że z Twojej strony nie ma żadnego poczucia porozumienia i że nie chcesz z nim więcej się kontaktować i zakończ znajomość. Nie chłopak się nie głowi i nie robi sobie nadziei niepotrzebnie.

Gość CzranaKalina...
trafiles/las w sedno chyba.