Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w dommmmmmu

Wiedziałam, że to kiedyś nastąpi... Wkurza mnie praca mojego faceta.

Polecane posty

Gość sama w dommmmmmu

Kiedy sama pracowałam to mi aż tak bardzo to nie przeszkadzało, że pracuje od rana do wieczora. Teraz jest trochę inaczej. Dziś miał mieć wolne. Powiedział, że musi zajechać tylko po coś do biura, że wcześnie wróci, zrobi mi śniadanko i mnie obudzi. Wstałam i go nie było. Zadzwonił i powiedział, że niestety trochę się to przedłuży i będzie około 14. Czekałam. Minęła 14 i okazało się, że będzie jednak o 16. Niedawno przyjechał jedynie na sekundkę ponieważ był w pobliżu i pojechał na spotkanie. Nie będzie go pewnie do wieczora. Mieliśmy dziś iść do kina i na kolację, a ja siedzę jak dureń wystrojona ponieważ naiwnie myślałam, że w końcu się gdzieś ruszymy. Pora jednak się przebrać i odwołać zamówiony stolik :( :O

Gość sama w dommmmmmu
Tylko, że te nieszczęsne dziecko pewnie by nawet nie wiedziało jak wygląda jego tatuś :P Co prawda staramy się o dziecko jednak to nie jest taka prosta sprawa. Myślimy również nad adopcją jednak formalności itd ciągną się latami.

Gość kulaunogi
O nie tylko nie to, skrzywdzicie tylko dziecko, moze czas zmienic partnera, wymiana na lepszy model jest najlepszym rozwiazaniem :P.