Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej. dwa tygodnie temu zauważyłam, ze powiększyły mi się piersi. Stały się takie jakby pełniejsze. Poza tym gdy biorę prysznic, to woda która leci na nie sprawia mi ból. Dzisiaj zauważyłam też że zwiększyła się ilość wydzieliny z pochwy ( jest przeźroczysta i o neutralnym zapachu). poza tym brzuch mnie pobolewa tak jak przed okresem. Dodam też, że stosuję pigułki antykoncepcyjne (regulon). Jednak ostatnio wraz z nimi brałam leki przeciwalergiczne: Loratan, Clemastinum i zwykły rutinoscorbin. Czy mogę być w ciąży?

rutinoscorbin podałam tylko dlatego że brałam razem z tymi pozostalymi lekami. A jak nie masz nic do powiedzenia to po co sie odzywac? nie rozumiem

Sama sobie odpowiedz na pytanie, czy przy regularnym, jak zakładam, braniu tabletek, możesz być w ciąży. W ulotkach powinny być interakcje, a jak nie byłaś pewna, to trzeba było zapytać lekarza i/lub stosować dodatkowe zabezpieczenie.

Powiększenie piersi, o ile ci się to nie wydaje, może być skutkiem hormonów. Może trzeba zmienić tabletki?

jak sie je tabletki i dochodza do tego nowe to powinno sie konsultowac je z lekarzem

To nie znaczy, że wszystko zostanie po staremu. Ja brałam wiele lat temu Cilest i czułam się świetnie, a jak wróciłam po latach przerwy, to był jakiś koszmar.

ale moze zaszlas w poprzednim cyklu, bo na bol piersi troche za wczesnie

pozatym test koszuje ok. 10 zl wiec warto sprawdzic. mi wyszedl pozyt po 8 dniach od zaplodnienia

jesli bralas regularnie szanse na ciaze sa male, ale jesli masz watpliwosci warto zrobic test