Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mętlik_ w_ głowie_

Czy wrócić do byłego????

Polecane posty

Gość Mętlik_ w_ głowie_

Zastanawiam sie czy wrócić do byłego,nie wiem co mam zrobić.on ciągle mne namawia a ja nie wiem co zrobić.Gdy z nim byłam nic do niego nie czułam chciałam wyleczyć sie z poprzedniego związku chciałam zapomnieć o tamtym dlatego sie waham może teraz coś do niego poczuje.Jak myślicie??Miał ktoś podobnie??

Gość malenkaaaaaa1234
ze mna zerwal chlopak ale wrocilismy do siebie i jestesmy teraz razem happy:) kieruj sie tym ze komus na tobie zalezy a nie ze ty za kims rozpaczasz a on ma cie w d... i zobaczysz ze bedziesz szczesliwa:) :P

Gość Mętlik_ w_ głowie_
No jemu właśnie bardzo zależy stara sie i wogole.A ja nie wiem czego chce

Gość Bub Fam
mowia, ze dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki, a z takich zwiazkow nic poznnijej nie ma. ale to nieprawada. wielu para udalo sie po rozstaniu i sa ciagle szczesliwi wiec proboj :)

Gość Mętlik_ w_ głowie_
No właśnie może warto spróbować najwyżej sie nie uda

Gość Kikkkka
nie ma reguły...jak ma się udać to się uda, jak nie to i tak nic z tego nie będzie. U mnie mówili,że mieszkanie przed ślubem to porażka. Zamieszkaliśmy razem po miesiącu spotykania się. Byliśmy w związku 3 lata, pobraliśmy się i jesteśmy szczęśliwi. Moja przyjaciółka wróciła do byłego po krzykliwym rozstaniu i teraz jest szczęśliwa i są razem w związku małżeńskim od 4 lat.