RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 4 godziny temu I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Żegnamy paryską z kafeterii. Edytowano 4 godziny temu przez Thornwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Jakich punktów babo. Jestem poważna kobietą a nie toba i nie będę twoich impertynencji czytac. Wracaj do krzaków i przemyśl swoje zachowanie dziecinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 4 godziny temu Zabawne, że tak przeżywasz moją osobę. Pojedyńcze wpisy. Przy tylu innych, tak aktywnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 4 godziny temu Zabawne ze akurat ty piszesz o przeżywaniu skoro siedzisz w krzakach i tylko czekasz aż ktoś wspomni twoje imię xD i jak zwykle się nie pomyliłam że wyleziesz i zaczniesz tyrade. Jesteś postacią kafememiczna. Jak lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 3 godziny temu Gdybym siedziała w krzakach, to wiedziałabym na 100% z kim piszę teraz, a mam spore wątpliwości na ten moment. Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo ? O co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 3 godziny temu Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar żal 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 41 minut temu 2 godziny temu, pulsar żal napisał: Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Walczysz o jakoms pochwe tutaj? Nie ma powodu mnie wyzywac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach