Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weirdgirl

OD JUTRA :D dieciak.

Polecane posty

Od jutra planuje troche ograniczyc jedzenie a juz dzis zaczynam cwiczyc a6w. Szukam dziewczyn, ktore sie przylacza, pogadaja, pomoga. :)

Gość miła od dziś
weź się za siebie i nie zawracaj to gitary, sama sobie ćwicz, ja jestem szczupła

hmm. Ale jakaś specjana dieta? Czy po prostu mniej jeść? I jakie ćwiczenia robisz? Ja już od dawna planuje planuje, przymierzam się i heh na tym się konczy. Od poniedziałku, od przyszłego miesiąca hahaha ;)

Gość luizjaaanaa
a ja schudłam 6 kilo:))))) polecam wziąć się za siebie człowiek patrzy w lustro i aż się czuje lepiej

Może i ja spróbuje? Tylko że nienawidze ćwiczeń!! :) Pół roku temu urodziłam i kręgosłup mi trochę szwankuje od tej pory :/ Nie wiem czy to byłoby dla mnie dobre, na razie chyba ogranicze się do ograniczenia jedzenia :D no i spacery, spacery i SPACERY

Ja schudłam 5 kg w 2 tygodnie. Odstawiłam chleb, produkty mączne, słodycze i napoje gazowane. Żywiłam się warzywami, serami i kawą. Z aktywności fizycznej - jeździłam tylko na rolkach w ładne dni.

Gość niamkaaa
ja dziewczyny jestem z siebie dumna odstawiłam chipsy nie jadłam już z 4 miesiące ale mnie kusi :/

Czipsów i napojów gazowanych to nie jem/pije bo karmię piersią jeszcze. Ale bułeczki i słodycze to TAK :) Ale od kilku dni staram się nie jesc wieczorem.

O kurcze....przy karmieniu piersiom to w sumie nie wiem co wolno a czego nie. Ale podobno wiele rzeczy nie można. Np pestkowych owoców.

Przez pierwsze trzy miesiące to właśnie bałam się cokolwiek jeść. Ale teraz jem praktycznie wszystko, jak cos nowego (teraz np czereśnie) to zaczynam od bardzo małych ilości. Małemu nic nie jest to uważam że mogę jesc :)