Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czas spełnienia

na ile moza sobie pozwolic z kims kto nie okresla sie..MASAKRA

Polecane posty

też więcej się nie napiję. ale to ze względu na kaca fizycznego, nie moralniaka.;) coś nabroiła?

praktycznie pozwolilam sobie na za duzo po ognisku, spanie w domku, jeden pokoj. . reszty sie domysl. wiem jak smakuje juz. Nie moge, zle mi z tym. Tym bardziej ze niby mu film sie urwal. nie wracam do tego tematu. wstalam wczesniej i pozniej spalam ze znajoma i gdzie indziej mnie rano znalazl.. nie tak sobie to wyobrazalam.

jest niedobrze. On byl pijany. Ja czuje cos wiecej, a on nawet nie mogl sie kontrolowac [dlaczego ja sie nie pochamowalam?!!!] nie bede wnikac w to. Podobno, lepiej to co bywa na imprezach nie powinno wychodzic na siwatlo dzienne. nie przypomne mu co robilo sie.

przejdzie!!!ale pozwolilam sobie na wiecej niz zrobilam z moim bylym facetem. To ze nie jestem niby w zwiazku a interesujemy sie soba od 10 miesiecy to tez mnie nie usprawiedlliwia. czuje sie jak zwierze ktore zaspokoilo swoje potrzeby [ i to nie do konca bo nie mialam nic sily :(] jesli jemu film sie urwal na calowaniu, to jak to jest mozliwe ze ja pamietam? wydawalo mi sie ze jestem w gorszym stanie od niego.

tak sobie z dziewczynami na ostatnie dni przed zakonczeniem roku rozmawialysmy po jakim czasie cos 'moze sie stac' i ja dalam norme rok, inna trzy miesiace, inna tekst 'kocham' a jeszcze inna trzy tygodnie. Przebilam wszystkie :o

Tylko nie zwariuj od tego, że przebiłaś je wszystkie. Twoja wątła psycha i tak sobie z tym nie poradziła. :( Nie uznaję granic ale takie startowanie przed orkiestrą ...

Gość najżałośniejsze,że
chamujesz zamiast hamować :o

Gość najżałośniejsze,że
zjechał cię ktoś inny i w sumie nie dziwię się dlaczego...:o

Gość Wacek Strażacki
Nie ty pierwsza straciłaś wianek po pijaku i nie ostatnia...