Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnlshfiwehgjn

dziwne plamienie zamiast okresu i to spóźnione

Polecane posty

Gość jnlshfiwehgjn

witam, może Wy mi odpowiecie, bo miałyście może coś takiego - okres spóźnia mi się już 9 dzień (cykle mam 29-30), a wczoraj wieczorem zauważyłam na papierze śluz podbarwiony krwią, ale nie czerwoną a różową, myślałam, że to spóźniony okres się rozkręca, ale przez cały dzisiejszy dzień mam bardzo skąpe plamienie w kolorze różowo fioletowym. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarza, nie miałam ostatnio żadnych stresów i innych opóźniaczy okresu, nie biorę tabsów i może wy mi powiecie czy to są normalne objawy spóźniającego się okresu.

jeśli jest możliwość ciąży to zrób test. a jeśli nie ma takiej możliwości to poczekaj chwilkę i jak okres się nie rozkręci to idź do ginekologa.

Gość jnlshfiwehgjn
no właśnie problem w tym, że robiłam test 2 dni temu i wyszedł negatywny. Możliwość ciąży jest i bardzo bym się ucieszyła z tego powodu, bo jakoś nie czekałam na okres w tym miesiącu, jakby coś mi podpowiadało, że go nie dostanę. Zrobiłam test w 37 dniu cyklu po południu, bo stwierdziłam, że jak jestem w ciąży to w 37 dniu nie będzie to miało znaczenia - negatywny. No i od wczoraj to dziwne plamienie. Już nie wiem co mam o tym myśleć. Dodam, że jakieś 2 m-ce temu skończyłam kurację Castagnusem i 2 cykle po nim wszystko było jak w zegarku.

Gość jnlshfiwehgjn
nikt więcej się nie wypowie?

Gość mamamamam26
ja nierozumie czasem ludzkich zachowań - jest szansa na ciąze - wszedzie pisza żeby robić z pierwszego porannego moczu (tylko producenci bałamucą ze 6 dni po stosunku hahaha) - i siedzisz teraz i myślisz - pewnie niemozesz przestać myśleć - a przyszło ci na myśl że jak jest ciąża i masz plamienia to trzeba biegem do gina bo tabletki na podtrzymanie - weź że idź się wysikaj teraz i niesikaj juz do rana - a rano zrób test - z pierwszego porannego moczu!!

Gość ga.....
Witam proszę jeśli któraś z pań wie co może być to proszę o napisanie. Mój problem jest dziwny powinnam 4 dostać miesiączkę ale nie dostałam miałam 2 wycieki barwy różowej gdzie nigdy tego nie miałam, z partnerem zabezpieczamy się cyklami płodnych i nie płodnych dni sprawdzając szyjkę, niby po dniach płodnych (25) szyjka była długa i zamknięta tak bynajmniej nam się wydawało w dzień miesiączki tylko właśnie te zaplamienia na drugi dzień czyli 5 trochę krwi wyleciało ale to i tak nie poznaję swojej miesiączki. czy to ciąża proszę o pomoc.

Gość klaudyna89
Hej dziewczyny! Okres ZAWSZE mam jak w zegarku. Dzis mija drugi dzien spoznienia... wspolzylismy ostatniego dnia plodnych, bez zabezpieczenia. 6 dni po robilam test, nie z porannego moczu co prawda... ale :-) strasznie chcemy miec juz dzidziusia ;-) ale ciągle nam się nie udaje. Napiszcie kiedy test wykryl Wasza ciążę. Czy poczekać jescze kilka dnia? Czy robic? Bo jestem juz w ok 12 dniu po domniemanym dniu zaplodnienia i nie wiem czy to nie za wczesnie na test?? Okresu ani widu ani słychu :-P a zawsze kilka dni przed pobolewa mnie juz brzuch, jestem podirytowana, wyskakuja mi jakies biechciane krostki- a teraz nic. Albo jestem w ciazy albo tak bardzo tego chce... pomozcie! Ps. Sorku ze bez polskich znakow ;-)