Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiazek ale..

watpliwosc

Polecane posty

ale on nie odpowiada tylko atakuje chlopie zadalem ci proste pytanie - czy umiesz myslec samodzielnie od odpowiedzi na to pytanie zalezal dalszy rozwoj sytuacji : odpowiadasz : a) nie potrafie - udzielam rady zblizonej do bibo tylko w 3 prostych zdaniach b) twierdzisz , ze umiesz - robie z ciebie idiote

Gość zwiazek ale..
zawsze szczery idz sobie chlopie wkurwiaj kogos innego mnie te twoje idiotyzmy nie bawia

Gość kamaszki
No to sorry Autorze, ale jak Ty mowisz o dojrzalym zwiazku z pseudodojrzala 36letnia babka?

Gość zwiazek ale..
co o tym sadzisz kamaszko?

ale jak Ty mowisz o dojrzalym zwiazku z pseudodojrzala 36letnia babka jak widac, nie tylko mnie zaintrygowalo tu slowo "dojrzaly"

Gdy szanuję mężczyznę, nie narażam go na takie sytuacje. Nie wdawałabym się w pogawędki w byłym partnerem, bo domyślałabym się, jak to wpływa na samopoczucie aktualnego. ZS chyba ma rację. Po męsku ci to napisał. Porad udzielać nie wypada. Jeśli jesteś mężczyzną, a temat nie jest prowokacją - sam będziesz wiedział, co robić. Powodzenia :)

Gdy szanuję mężczyznę, nie narażam go na takie sytuacje. Nie wdawałabym się w pogawędki w byłym partnerem, bo domyślałabym się, jak to wpływa na samopoczucie aktualnego. dodam tylko, ze ta zasada obowiazuje obie strony w dojrzalym partnerskim zwiazku i pozdrawiam dojrzala, madra kobiete :-)

Gość zwiazek ale..
macie chyba racje i ty tez zawsze szczery tylko ze ty mnie draznisz swoim sarkazmem

tylko ze ty mnie draznisz swoim sarkazmem powiem ci tak, bardzo czesto wiadro zimnej wody zdziala wiecej niz muskanie platkami roz

Gość zwiazek ale..
chyba macie racje sorki podchodze do tego nerwowo za bardzo,chyba jestem zazdrosny

Gość kamaszki
jesli Ty jestes wobec niej fair, to wiedz, ze ona nie jest. a reszta jak napisali bibo i zawsze szczery- zgadzam sie z nimi. powodzenia🖐️

Gość zwiazek ale..
wiec jakie macie rady dla mnie?

Autorze - już dawnio temu zauważyłam, ze ten tzw. sarkazm najczęściej jest bardziej przydatny od kilkudziesięciu rozmydlonych przesłodzonych wpisów. W tym miejscu najgorsze, co cię może spotkać, to pseudotroska. Lepsze są takie celne strzały prosto w oczy, niż bzdurne porady pomarańczowych gimnazjalistów. Kamaszki też ci dobrze prawi.

Gość zwiazek ale..
szczery nie drazn ij mnie gadaj czy to dalej ma sens czy mam sobie odpuscic?

Gość zwiazek ale..
haha szczery coz bede musial cie zastrzelic...

Gość zwiazek ale..
no dzieki za te kubly wody. i tak mam metlik w glowie

Gość zwiazek ale..
sam juz nie wiem co o tym myslec

I tu jest problem ;) To nie ty powinieneś mieć mętlik, ale twoja "dojrzała" przyjaciółka. Bo to my lubimy mieć mętlik. I lubimy pewnych siebie, intrygujących mężczyzn. Którzy niczego nie zabraniają, nie są zazdrośni, nie gdybają. No jak? Rozjaśniłam odrobinę?

Gość kamaszki
A tu dalej morze watpliwosci. Stanowicie wolny zwiazek, jak rozumiem?

Gość zwiazek ale..
tak owszem rozjasniliscie troszke ale dlaczego ona mysli inaczej lub nie mysli jak wy?

Gość 001
nie znam nikogo, kto by utrzymywał stały kontakt ze swoim/ą ex. a jak już jest się w kolejnym związku, to najczęściej były interesuje nas mniej więcej w takim stopniu, jak sytuacja gospodarcza Madagaskaru (co najwyżej można o nich czasem poplotkować neutralnie i obojętnie) czy to choć trochę rozwiewa Twoja "wątpliwość", dojrzały związku? :)

Gość zwiazek ale..
tak owszem wolny

Gość 001
a to są jakieś zwiazki niewolnicze w naszej kulturze? czy wolny, to po prostu niezalegalizowany?

Gość zwiazek ale..
rozwiewa co nie zmienia faktu ze jest jak napisalem i zastanawiam sie co jest tego przyczyna

Gość kamaszki
ja nie wiem, moze ona chce wybadac w ten sposob czy tobie na niej zalezy? moze chce jakos wymusic oswiadczny? :o jesli mialaby bardzo nieczyste intencje, raczej krylaby sie z tymi rozmowami i smsami... ale na podstawie tak szczatkowych info naprawde trudno byc prorokiem

Gość 001
widać musisz poczekać aż związek stanie się najdojrzalszy, bo zwykłą dojrzałość mu nie służy ;-)