Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asedtrfhyuoik

problem z.... siusianiem. pomocy!!

Polecane posty

Gość asedtrfhyuoik

mam problem!! kiedy kończe robić siku strasznie mnie tam na dole boli... nie wiem co mi jest,,, pomożecie??

Gość zapalenie pęcherza
do lekarza .... niestety

Gość infekcja pęcherza
albo choroba weneryczna, radzę isć do lekarza zacznij od łykania wit C (na zakwaszenie moczu) oraz picia herbatki z żurawiną, możesz też kupić ziołowe tabletki z apteki Urosept

Gość asedtrfhyuoik
ale pecherz mnie nie boli...jak zaczynam sikac tez jest wszystko ok.. tylko jak juz jest koniec.. ból ze masakra

Gość fvgbhnm,.
To zapalenie pęcherza albo cewki moczowej. Niestety lekarz Cię czeka.

Gość asedtrfhyuoik
dbam o higene i wogole wiec skad to sie wzieło?? rano wstałam do lazienki i taki ból

Gość zapalenie pęcherza
może się przyplątać od seksu (podrażnienie cewki, bakterie ecoli) od wychłodzenia stóp, okolic brzucha, nerek

Gość nie wiadomo skąd
tak naprawdę. Może masz uczulenie na proszek - pierz delikatnym mydłem (np. antyalergicznym z Rossmana, bo nawet Biały Jeleń ma parfum i nie jest w pełni hipoalergiczny). Może przeżyłaś spory stres i taka jest reakcja, że --idzie na nerki-- Może żel do higieny intymnej masz nieodpowiedni dla Ciebie i musisz dobrać inny - np. z wyciągiem z kory dębu (uwaga na rumianek - nie każdemu pomaga). Może się naziębiłaś - chodziłaś w skąpych ubraniach i gotowe lub spałaś bez majtek, a jesteś wrażliwa. Może nosisz stringi, które choć pięknie podkreślają pośladki, to zawlekają do pochwy bakterie kałowe i zakażenie gotowe. I w zależności od tego ile masz lat i czy masz partnera, to partner mógł Ci --przywlec-- niespodziankę - świadomie lub nieświadomie. Mężczyźni nie znoszą się leczyć w sferze urologicznej i stąd narażają najczęściej partnerki na niepotrzebne, uciążliwe zabiegi, ale bez ich udziału i bez ich leczenia, to bezsensowne. Coś z tego pasuje do Ciebie? Zacznij od Urospetu i dużych ilości płynów - 2 litry dziennie. Furaginum lub jeszcze coś innego od ginekologa. Możliwe, że masz grzybicę np. z szatni szkolnej, basenu itp, choć raczej poszłoby na nogi. Ale w przypadku grzybicy lekarz zapisze Ci Clotrimazolum w globulkach dopochwowych lub inne globulki. Powodzenia!