Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca tira LKW

Przerwy weekendowe dla kierowców TIRA

Polecane posty

Gość kierowca tira LKW

Witam, mam pytanie odnośnie możliwości jazdy w weekend. Kiedy jest zaczynają się przerwy , tzn czas w którym nie można jeździć samochodami powyżej 12 ton. Zaznaczam że chyba od tego weekendu są wprowadzane zmiany, bądź następnego i nie wiem jak one właśnie wyglądają. Pozdrawiam

Gość to wejdz na strone
i sie dowiesz. od dzis chyba juz obowiazuje :classic_cool: od 22 mozesz ruszac.

Gość orzerz f mordem jerza
PYTASZ O SPRAWY ZWIĄZANE Z TWOIM ZAWODEM NA FORUM DLA KOBIET??? OŻEŻ HAHAHAHAHAHAHAAAA, BUHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAA!!! :D :D :D

Gość cicho badz nie smiej sie
ja lubie jak ktos udaje glupszego ode mnie :classic_cool:

Gość orzerz f mordem jerza
psieplasiam :classic_cool:

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
no jusz dobzie :P ponadto wlazlam n aten temat bo zawszeciagnelo mnie do lgistyki ale mi sie nie powiodlo na polibudzie 😭

Gość kierowca tira LKW
bo ja jestem porządnym kierowcą dużego auta ciężarowego i bardzo bym chciał to wiedzieć więc szukam pomocy wszędzie gdzie idzie i jestem z tego bardzo dumny ;)

ale na strone wjsc cie sie nie chce :classic_cool: a moze szukasz dla siebie spedytora :classic_cool: jak wyjedziem to nie wrocim :D szerokosci, podszywo kierowcy :P

Gość kierowca tira LKW
Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Transportu z dnia 31 lipca 2007 r. w sprawie okresowych ograniczeń oraz zakazu ruchu niektórych rodzajów pojazdów na drogach (Dz.U. nr 147, poz. 1040) od najbliższego piątku po dniu 18 czerwca do ostatniej niedzieli przed rozpoczęciem zajęć dydaktyczno wychowawczych w szkołach, z wyjątkiem 15 sierpnia: - w piątki od godziny 18.00 do godziny 22.00 - w soboty od godziny 8.00 do godziny 14.00 - w niedziele od godziny 8.00 do godziny 22.00 obowiązywał będzie zakaz ruchu pojazdów i zespołów pojazdów o dopuszczalnej masie całkowitej przekraczającej 12 ton. ZNALAZŁEM, A TERAZ PRZYDAŁA BY MI SIĘ JESZCZE INFORMACJA JAKĄ KARE MOŻNA OTRZYMAĆ ZA ZŁAMANIE TEGO, TZN JAK POJADĘ W TYM CZASIE I MNIE ZŁAPIE INSPEKCJA DROGOWA

wejdz na str ID :classic_cool: a nie masz podrecznika dla takiego powaznego zawodowego kierowcy ? :P jest specjalna książka, rozwiewajaca wszelkie watpiwosci zarowno w kwestii mandatowej odnosnie wykroczen wzgledem nie przestrzegania obowiazujacych zasad jazdy jak rowniez odnosnie czasu pracy itd :D

chyba jednak wroce na te studia:classic_cool: bywaj :) 🖐️