Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiesiku@o2.pl

zlecenie - zatrudnie panią

Polecane posty

Gość zrobiesiku@o2.pl

Witam. Postanowiłem ostatni raz przypominam się ze swoją ofertą, ponieważ z pieniążków przeznaczonych na tą atrakcję zostało mi już tylko na jedną chętną panią, także prosiłbym o szybki kontakt. Poszukuje pani od 18 do 40 lat, zgrabnej, zadbanej, która nie miałaby oporów przez zrobieniem siku w takim miejscu jak np. piwnica, klatka schodowa, ogródek, parking, zaplecze jakiegoś budynku, itp. Nie ma potrzeby pokazywania twarzy ani miejsc szczególnie intymnych. Do wykonania zlecenia będzie potrzebna kamera (może być w miarę dobrze wyposażony telefon komórkowy), która/y zarejestruje całą sytuację, a filmik zostanie wysłany pod wskazany adres mailowy. Wszystko odbędzie się oczywiście anonimowo, płatność przez przelew internetowy na konto w banku lub paypal. kontakt: zrobiesiku@o2.pl PS. Moja oferta jest jak najbardziej prawdziwa i pewna - do tej pory zgłosiło się do mnie 10 pań, w tym 7 z Kafeterii. Na wszelkie pytania odpowiem również mailowo. Pozdrawiam.

Gość zrobiesiku@o2.pl
Oj. Zapomniałem dodać - miałem fundusze tylko na 10 pań, jednak wyskrobałem coś ekstra i potrzebowałbym jeszcze jednej kobiety do tego zlecenia, dlatego proszę pisać. Na pewno się dogadamy.

Gość extra extra -
Dla mnie to dobra oferta. Zwykle siku a zarobic mozna

Gość recepta na tooo
jestem chetna

Gość zrobiesiku@o2.pl
To odezwij się na podanego maila :)

Gość napisałam tego
@

Gość nie zrobie siku!
booże :/

Gość upupupupupupupupupupupupu
up!

Gość ostrzegam przed oszustem
wczoraj wysłałam mu całkiem niezłej jakości filmik z robienia siku w polu owsa, a on twierdzi, że nie zapłaci mi ani grosza, bo mam męski sik (co to w ogóle znaczy?). I co, mam iść na policję? Nie dajcie się mu nabrać.

Gość zrobiesiku@o2.pl
Hehe, kiepskie prowo. Gdybyś naprawdę do mnie pisała, wiedziałabyś jakie mam wymagania.

Gość mała dziurka :)
ile zapłacisz za coś takiego i jak długima to byc filmik. AA i czy to musi byc miejsce gdzie widza to inni?

No akurat nie wiem, co to jest męski sik. Chyba poproszę męża, żeby się przy mnie wysikał, to może zrozumiem. Jesteś niesłowny i pewnie walisz konia pod te filmiki - jak już musisz to znajdź sobie na redtubie a nie oszukujesz kobiety, które może mają trudną sytuację.

Gość asia zabrze
ja tez zostałam oszukana, wysłałam filmik a kasy nie ma, miała być dzisiaj. podły oszust!

Gość zrobiesiku@o2.pl
Nie, nie musi być to miejsce, w którym ktoś Cię zobaczy. Długość filmu jest zależna od pojemności twojego pęcherza :D Więcej info pod mailem.

Facet na żadnego profesjonalistę nie wygląda, więc tyle w tym dobrego, że raczej filmik nie stanie się gwiazdą sieci, chociaż kto go tam wie. Ostrzegam wszystkie dziewczyny.

Gość zrobiesiku@o2.pl
Aha, nie zwracajcie uwagi na tą nędzną prowokacje. Każda z pań, z którą się umawiam przedstawiam dokładny sposób płatności - obie strony są wtedy bezpieczne i nikt nikogo nie oszuka.

Tak, super bezpieczne i jeszcze może ZUS dla nas opłacasz, co? Jak przysyłam Ci filmik, to logiczne jest, że w żaden sposób nie sprawdzę czy go nie skopiowałeś i nie zapisałeś na dysku, mogę tylko liczyć, aż łaskawie mi zapłacisz, jak będziesz w dobrym humorze. Nie robiłam tego dla przyjemności, tylko z biedy. Może i jestem naiwna, ale to naprawdę okrutne wykorzystywać zdesperowane osoby żeby się parę razy spuścić pod ich siku.

Gość zrobiesiku@o2.pl
I widzisz, w tym momencie zapędziłaś się w kozi róg, bo każda z pań, która do mnie pisze wie, w jaki sposób dokonujemy dealu - bynajmniej nie funkcjonuje to na takiej zasadzie, że dana osoba wysyła mi filmik, a dopiero potem ja płacę. Błagam cię, przecież nikt nie zgodziłby się na coś takiego. Mało dopracowana prowokacja, poćwicz.

Jakoś nie widzę tu tych zadowolonych z transakcji kobiet. Pewnie się wstydzą swojej naiwności. Ja też się wstydzę, ale chcę ostrzec inne dziewczyny.

I może jeszcze powiesz, że ci te filmiki nie służą do trzepania konia w skarpetkę, tylko do naukowej pracy poświęconej sikaniu kobiecemu?

Gość zrobiesiku@o2.pl
Skoro zapewniam anonimowość, to nie licz tu na tabuny kobiet, które będą mnie zachwalać - to nie Allegro. Ponadto, takie zachowanie byłoby podejrzane, bo potencjalna klientka pomyślałaby, że sam sobie piszę te pochwały ;)

Jeśli cokolwiek zapewniasz to tylko wstyd i plucie sobie w brodę.

Gość zrobiesiku@o2.pl
No tak, zrozumiałeś, że nie uda ci się nikogo wkręcić, to teraz chcesz mnie urazić :) Ale przynajmniej temat mi podbijasz, dzięki.

Owszem, podbijam i mam nadzieję że pojawi się w wyszukiwarce google kiedy następna osoba będzie próbować zweryfikować Twoją ofertę i może nie da się nabrać tak łatwo jak ja.

Gość zrobiesiku@o2.pl
Poprzednimi postami potwierdziłEŚ publicznie, że jesteś prowokacją, więc nikt nie traktuje Cię na poważnie. Po północy moja oferta nie będzie już aktualna, tak więc twoja działalność w tym temacie to - można powiedzieć - syzyfowa praca.

Za to jak najbardziej powaznie kazdy traktuje człowieka, który posługuje się nikiem zrobiesiku i oferuje zapłatę za nagranie oddawania moczu - celu można się tylko domyślać (chyba, że masz inny niż sugeruję, to powiedz jaki). Super o Twoim profesjonalizmie świadczy też to, że nie podasz na forum absolutnie nic mimo że osoby Cię pytają. Niby co za różnica czy tu podasz cenę czy na mejla? Czyżby odpowiedź była taka sama jak w innych "poważnych firmach" wymagających "rejestracji"?

Gość ludzie wy macie nierówno
pod sufitem!

Gość kimkolwiekdzown
up

Gość dlaczego tak jest ze nie moge
no co z tym screenem?:O bo nie rozumiem:(