Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gabi1233

Imprezy bezemnie

Polecane posty

Gość Gabi1233

WItam , Mam taką uciążliwą sytuacje z która nie potrafię sobie w żaden sposób poradzić. Mianowicie jestem z dziewczyną już 10 miesięcy, kocham ją bardzo i ona mówi że mnie też kocha. wszystko jest cudownie poza jeną sprawą. Jej znajomi. Nie potrafię się dogadać co do jej wychodzenia z nimi. Ona cały czas chce wychodzić z nimi , ( na imprezy) do 16 może się widzieć z nimi cały czas i mi to nie przeszkadza. zaznaczam ze to jedna kolezanką i 2 kolegów. Nigdy nie chce mnie ze sobą zabrać bo twierdzi ze tam nie ma par, i chce być z nimi i to nie wypada( choć jedni kręcą ze sobą a ten 2 koleś to brat tej koleżanki. Zawsze jak są razem w grę wchodzi alkohol.Oni podobnierz są na mnie żli ze jej nie puszczam. Ostatnio wychądzać z nimi zmienia swoje nastawienie względem , mnie buntują ja troche, przeciwko mnie. Wczesniej zanim ta laska zerwała z chłopakiem wszystko było dobrze. Zaznaczam moja dziewczyna ma 18 lat ja 24. Ona twierdzi ze musi sie wyszaleć , a ja natomiast mówie że jest w żwiązku i może sie bawić cały czas ale ze , mną bądż przymnie. nie zabraniam jej wyjść z samą koleżanką, ale to jest zawsze tranzakcja wiązana , jak koleżanka to i koledzy.... Co o tym sadzicie i co robić????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować