Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda_hueehuee

Zakochałam sie w typowym ruchaczu :(

Polecane posty

Gość matylda_hueehuee

Spróbuje w miare krótko wszystko opisać by was nie zanudzić i byście zechcieli to przeczytać i mam nadzieje mi pomuc :( więc mam 18 lat, nie dawno przyjechałam do siebie do domu, w którym mieszka sama moja mama bo ja sie wyprowadziłam. gdy wróciłam zobaczyłam że jest w domu jakiś chłopak (ma 22 lata) okazało sie że moja mama pozwoliła mu wynajmować u nas pokój. i tak sobie mieszkamy: codziennie przyjeżdzają do nas, a raczej do niego jakieś kurwy i siedzą sobie w pokoju, jedna nawet siedziała chyba z pół dnia, jednego dnia potrafią nawet 3 przyjść jedna po drugiej moja matka mówi że na ruchanie do niego przychodzą (pewnie to prawda :( ) wkońcu jest przystojnym, wysokim, zadbanym facetem i niestety ma bajer :( . czasami przychodził wieczorem do mnie do pokoju i kładł sie koło mnie na kanapie i oglądaliśmy filmy, wygłupialiśmy sie, raz chciałam go dla żartów zatrzymać i złapałam go za bluze a on złapał mnie za ręce i głęboko spojrzeliśmy sobie w oczy (chyba wtedy sie zakochałam, wiem desperatka straszna ze mnie). Potem w ciągu dnia jeszcze były jakieś iskry między nami, ale czasem był dla mnie nie miły jakiś obojętny :O potem znów przyprowadzał dziewczyny i znów łasił sie do mnie... najgorsze jest to że on boi sie mojej matki idiotki która mówiła mu '' a tylko ją ruszysz, to zobaczysz, dobrze ci radze żebyś sie trzymał z dala '' jak ja tej suki nienawidze :( gdy powiedziała mu tak za 3 razem tylko ostrzej, to teraz już w ogóle ma mnie w dupie :( :( :( nie wiem czy powiedziała mu tak moja stara bo jej żal dupe ściska że jest sama, czy dlatego że nie podoba jej sie to że ma małe dziecko z inną kobietą z którą już nie jest i jest po zawodówce, zwykły murarz :( ehhh.... dać sobie z nim spokój? nie potrafie :( co zrobić? 😭 czy to prawda że taki niewykształcony facet to zwykły łajdak? sama chodze do liceum (nie to, że mam sie za niewiadomo co) i jak sie w stosunku do niego zacząć zachowywać? PROSZE POMÓŻCIE :( Przepraszam że to takie długie...

Gość matylda_hueehuee
up

Gość loviisa
daj sobie z nim spokój a na matkę mówić suka to nie ładnie boi się o ciebie i ma słuszna racje ona wie co za typ bo go przyjęła pod swój dach i pewnie dłużej go zna. i w dodatku te laski co do niego przychodzą masakra zauroczyłaś się nim tylko minie Ci to chyba ze chcesz mieć chłopaka ruchacza z dzieckiem na karku twój wybór;/

Gość Malinowy soczek
Jak sie w to zaangazujesz to bedziesz cierpiec? Czy naprawde nie widzisz ze ten chlopak Cie przeleci i bedzie mial w dupie kobieto? chyba ze tak chcesz byc jednorazowka jak papier toaletowy. Moim zdaniem mama chce Cie chronic. A jak Ty chcesz sie wpierdolic w gowno to here we go, tylko potem nie narzekaj ze smierdzi pozdrawiam

Gość matylda_hueehuee
dziękuje że ktoś mi odpisał :(

Gość matylda_hueehuee
up

Gość bump
ja Ci powiem też takiego znam, bajery i te sprawy, nie wiem czy z niego typowy ruchacz, ale sex na pierwszym miejscu na bank.. i nie wiem co robić też :(

Gość IcoKunaJeszczee
A on jest dresem?

Gość to js
mozesz sie ludzic ze sie zmieni dla ciebie ale kazdy w niebie i na ziemi wie ze tak nie bedzie wiec jesli masz mózg to sie w to nie pakuj

Gość Twoja matka ma racje!
powiedziala mu tak bo sie o Ciebie martwi !! widzi jak panny do niego przychodza, a Ty sama widzac to powinnas nawet na niego nie spojrzec... a o matce naprawde wyrazasz sie okropnie, ja sama jestem mloda ale mam dziecko i wiem co to znaczy byc matka, jak matka troszczy sie o swoje dziecko ... a dziecko dupe wypina bo nie dostalo lizaka! a Ty masz 18 lat to juz powinnas troche szanowac matke.. eh, niewdziecznosc

Gość matylda_hueehuee
IcoKunaJeszczee a skąd wiesz? :D znaczy nie jestem pewna, ale raczej wygląda jak drech łysy łeb, mięśne i te sprawy, raczej jest :O

Gość bump
to nie chodzi o niewdzięczność:/ koleś pewnie ma to coś, znam ten ból :s

Gość IcoKunaJeszczee
Bo mi się zlotko identyczny typ facetów podba, ale niestety wsród nich jest wielu takich, co tylko j%$&banie im w głowie, tak więc trza uważac ;d ale ciezko sie niektorym skurczybykom oprzec fakt :P

Gość matylda_hueehuee
wiem że zle mówie o matce, ale sama nie wiem dlaczego to robi :( wydaje mi sie że jako facet to jej samej sie podoba... bo głupie aluzje mu robiła :O i nie chce by wtrącała sie w moje sprawy i rządziła moim tyłkiem o każdego mojego faceta była zazdrosna (wiem że to głupio brzmi) ale ona chyba by chciała bym zawsze była sama :(

chodzi o niewdziecznosc w stosunku do matki... za trud i opieke tak sie pozniej wyrazac ... a ja tez znam ten bol bo sama wyszlam za takiego faceta, akurat to nie byl typ ruchacza ale zryty beret jak nie wiem c o... tez sie zauroczylam nie wiem czym.. od kilku miesiecy z nim nie jestem ale on ciagle chce zebysmy wrocili do siebie ... i powiem szczerze ze tez czasem ulegam jego "urokowi" ale trzeba miec glowe na karku!! i dzis wiem ze nie wroce do niego mimo ze jeszze dzis probowal mnie calowac..

Gość to js
predzej czy pozniej i tak bedziesz jego bo widac zes naiwna (i o matce tak sie wyrażać?), albo sama mu dasz d... albo go olejesz to on bedzie sie staral cie zdobyc (ten typ tak ma ) i wtedy mu dasz bo pomyslisz ze to cos wiecej z jego strony

moze robila mu glupie aluzje bo on jest przystojny no a ona jest kobieta wiec jednak moze jej sie podobac.. a w Twoje sprawy sie wtraca bo zwyczajnie sie martwi ze chlopak Cie skrzywdzi... a gdyby nawet ona chciala cos od niego.. to nie podchodzilaby do tego emocjonalnie tylko czysto fizycznie wiec krzywdy jej by to nie wyrzadzilo, za to Tobie mogloby bo jestes mloda uczuciowa dziewczyna i powinnas sobie zycie ukladac z normalnym facetem..

Gość szxczerze to byscie do
siebie pasowali ... on kurwiarz a ty zwykla szmata co wlasnej matki nie szanuje

Gość I za kogo Ty się masz...?
Chodzisz do liceum a robisz takie błędy jak: "pomuc"? WTF? Jeśli on jest tak samo głupi, to błagam, nie rozmnażajcie się, mamy wystarczająco wielu analfabetów w PL🖐️

Gość matylda_hueehuee
jestem zbyt uczuciowa, i naiwna jak sie zakocham :( kiedyś chłopak sie mną bawił a ja mu WYBACZAŁAM myśląc że sie zmieni, bo go... kochałam :( :( potrafie cierpieć, ja chyba lubie cierpieć :(

Gość to js
wiec jesli zamierzasz byc męczennica to gratuluje podejscia do zycia

Gość matylda_hueehuee
I za kogo Ty się masz...? szybko pisałam dlatego zrobiłam niechcący taki błąd, oczywiście że ''pomóc'' a ty nie musisz sie tak srać o jeden głupi błąd :O

skoro jestes zbyt uczuciowa to uciekaj od niego !!!!! bo nawet jesli on by z Toba byl co malo prawdopodobne, bo pewnie by sie z Toba przespal i koniec ... to bys plakala przez niego wiele razy!!!!!!!!!!!

Gość matylda_hueehuee
po prostu jak sie zakocham to trace głowe :( nie chce by tak było... ale faceci umieją mnie złamać niestety.

Gość matylda_hueehuee
nie będe jutro na niego zwracać uwagi, oleje go :( chociaż to trudne :O

tez taka bylam, mlodo wyszlam za maz ale po kilku latach z mezem ktory dawal wpier*ol wydawalo mi sie ze troche zmadrzalam.... jest mi teraz trudno bo czuje sie samotna... moj prawie eks teraz jest wspanialy i sie bardzo stara itd... mialam przez chwile watpliwosci czy do niego nie wrocic ale wiem, ze to mydlenie oczu!!!!!!!!!!!!!!

Gość I za kogo Ty się masz...?
Po prostu rozpierrdala mnie, że osoby tego pokroju kończą szkoły średnie i tyle... Peace out🖐️

Gość to js
musisz znalezc uczciwego faceta, a takich jak ten omijac szerokim łukiem, inaczej nie bedziesz szczesliwa

Gość on jest typowym ruchaczem,
Ty typową kretynką - jaki z tego morał? Będziecie do siebie perfekcyjnie pasować:)