Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

Gość Anfy
dla wtajemniczonych tak to ja :D

Gość Anfy
jeszcze w łóżku ?:)

nooooo...:) dzisiaj to już mam grzech śmiertelny z tym łóżkiem...:) Ale...było małe wyjście do toalety;)

Gość Anfy
wylizałbym ci teraz :P

" Ananika Dzień dobry ależ tu cisza... " Napisałem wiec po co to piszesz:P?I czemu marudzisz:P?Marudzisz że chłopy są inne niż ja a mi chcesz dać kosza:P. " deefty Hej Ananika Jak się spało? Już wstałaś? Klaun puścił wczoraj taką muzyczkę, że aż mnie pogieło " Dla odmiany polecam kościelną: http://www.youtube.com/watch?v=mXFRN2IujYg :classic_cool:.No i jak tam idzie prostowanie:D?

" Ananika nie.prostuję. Podstawą związku jest....miłość..... zaufanie...partnerstwo.......lojalność.....szacunek.... itp....A sex-bardzo też ważny...." Z tego mam braki tylko w zaufaniu:classic_cool:.Aczkolwiek zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza:D.

Zyczylem powodzenia ale podczytuję... Nie skreślaj Anfiego...przecież to wyżej to był ewidentny podszyw Tak jak pisalem przejdzcie na @ bo tu Wam żyć nie dadzą

Gość Anfy
Jak widać i jak mówiłem to tylko necik ktoś zdąrzył się podłaczyć i cóz zycie:) milo bylo ...

Gość za co go skreślasz?
ale o co chodzi ? ananika ,nie mów ,że nie marzy ci się lizanko

zarejestrowałem nicka być może to się juz nie zdarzy :) w każdym razie milo jest porozmawiać z kimś bez względu na skutek lub efekt :) cóż tacy są ludzie:)

Powróciłam do świata wirtualnego:) Jest ktoś tutaj obecny?:)Jak Wam mija dzień?:) Jestem początkująca -jeśli chodzi o grę w tenisa..i dzisiaj zaczęłam od zakupu rakiety oraz sukieneczki....;)

Powróciłam do świata wirtualnego:) Jest ktoś tutaj obecny?:)Jak Wam mija dzień?:) Jestem początkująca -jeśli chodzi o grę w tenisa..i dzisiaj zaczęłam od zakupu rakiety oraz sukieneczki....;)

Gość dbsbzfk mbs,
po chooj podbijasz? wielkiego zainteresowania to ty nie zdobylas:p :D

nie podbijam:) Nie liczyłam na tłumy panów....:) Ale fajnych ludzi tutaj poznałam:) Mam nadzieję że powrócą;)

Gość cześć Anal jestem babką
pogadać możemy ale z seksu nici:P;) sukienkę do tenisa kupiłaś :O lepsze są spódniczki;) a jaką rakietę?

hm....wolę sukienkę:) a rakietki Artengo.....z tym że nie potrafię grać:) I nie wiem jak to rozegrać,aby wstydu sobie nie zrobić;)

miło że też jesteś :) najpierw czytam w necie " jak się to je";) A później chyba napiszę ogłoszenie przy kortach tenisowych,że jeśli ktoś nie ma pary i jest skłonnych do korepetycji-to ja jestem chętna:)w badmintona potrafię,ale tutaj chyba zupełnie inna technika gry....:) A jak Tobie minął dzień?:)

No właśnie...z tym tenisem jest taki problem że aby sobie pograć to trzeba mieć partnera...Mimo wszystko to wciąz dosyć elitarny w Polsce sport, głownie przez małą ilość kortów na których można by było sobie nieodpłatnie pograć A masz do tego tego tenisa jakieś przygotowanie...biegasz, jeździsz rowerem? Jeśli nie to warto najpierw od tego zacząć aby sobie nie zaszkodzić Ja właśnie wróciłem niedawno z takiej krótkiej rowerowej przejażdzki i choć trochę zmokłem to czuję się świetnie:)

hm....no trochę tańczę...troszkę było siłowni(rok temu);).....Korty są dość blisko mnie,godzina kosztuje 20zł.... Ale relaks i chyba niezły wycisk są chociażby raz w tygodniu-bezcenne;) Ja dużo grałam w badmintona,bardzo lubię ten rodzaj sportu,i przypuszczam że to coś podobnego....:)

zlosliwapomarancz- a tak w ogóle co Ty porabiasz na forum?:) Ja to oficjalnie piszę że szukam mądrego....:) A Ty co tu porabiasz?:)

Nie wiem czy ten tenis przypadnie Ci do gustu.... KIlka razy mialem okazję pograć i nie wygląda to tak prosto jak się ogląda w tv:) Ciężko trafić w tą złosliwą piłeczkę a jak to już się uda to ręka odskakuje jakby piłka ważyła dobrych parę kg:D... A słaby raczej nie jestem:)