Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugbouhbuhj

dziewczyny nie zwracaja uwagi na wzrost....ale ichchlopak tak sie zlozylo ma 185

Polecane posty

Gość yugbouhbuhj

cm, albo i wiecej L O L :D Jak czytam takie teksty to mi sie lac juz chce . Ja mam 176 i jestem dla kobiet smieciem bo one patrza TYLKO na wzrost. Dzisiaj przeszedlem sie na silke po miescie poobserwowalem parki nie bylo ZADNEJ doslownie ZADNEJ w ktorej koles mialby mniej niz te 180 cm

jesteś zakompleksionym frajerem mój eks ma 167 i wzrost nie był żadną przeszkodą

Jestes dziwny! Ja mam 170cm i podobaja mi sie chlopcy dobranni wzrostem tak, by moc robic moje ulubione rzeczy w lozku. 176cm bylo by idealnie.

Gość julka19x
ja mam 170cm ale facet musi jakoś wyglądać.Powinien mieć 185-190 Tak więc sorry ale dla mnie jestes jeszcze dzieckiem.Rzuć palenie to może jeszcze urośniesz

Gość blebo
moj maz ma 174cm dokladnie tak jak ja. na slubie i imprezach wystepuje normalnie w obcasach, nie mamy takich problemow...

Znam takiego faceta, ktory jest pol argentynczykiem. Jest niski, ale tak przystojny, ze podoba sie nawet wysokim kobietom.

Gość marcin84w
polka poleci za ciapatym choćby nawet był wzrostu krasnalego

jesteś tak zakopleksiony, że rzeczywistości nie widzisz mój eks ma 175, mój najlepszy kochanek 172, ja sama mam 170. uwielbiam chodzic w szpilkach (11cm) i chcialabym miec wysokiego faceta, ale tak sie trafilo ze spodobali mi sie niżsi i zadna tragedia sie nie dziala

do marcin84w -czep sie lepiej swojego malego, nie mierz wszystkich jedna miara, bo nie kazda polka to ku**a, hooj ci w oko

Gość marcin84w
też twierdzę że nie każda,Sama zauważyłaś jednak że większość

co sie dziwisz, jak wszedzie gołe du*y, czy to prasa, czy telewizja... 13 latki robia sobie zdjęcia z durexami, 14 latki wolą anal....tragedia