Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi1233

Masz Pojęcie?!

Polecane posty

Gość Gabi1233

WItam , Mam taką uciążliwą sytuacje z która nie potrafię sobie w żaden sposób poradzić. Mianowicie jestem z dziewczyną już 10 miesięcy, kocham ją bardzo i ona mówi że mnie też kocha. wszystko jest cudownie poza jeną sprawą. Jej znajomi. Nie potrafię się dogadać co do jej wychodzenia z nimi. Ona cały czas chce wychodzić z nimi , ( na imprezy) do 16 może się widzieć z nimi cały czas i mi to nie przeszkadza. zaznaczam ze to jedna kolezanką i 2 kolegów. Nigdy nie chce mnie ze sobą zabrać bo twierdzi ze tam nie ma par, i chce być z nimi i to nie wypada( choć jedni kręcą ze sobą a ten 2 koleś to brat tej koleżanki. Zawsze jak są razem w grę wchodzi alkohol.Oni podobnierz są na mnie żli ze jej nie puszczam. Ostatnio wychądzać z nimi zmienia swoje nastawienie względem , mnie buntują ja troche, przeciwko mnie. Wczesniej zanim ta laska zerwała z chłopakiem wszystko było dobrze. Zaznaczam moja dziewczyna ma 18 lat ja 24. Ona twierdzi ze musi sie wyszaleć , a ja natomiast mówie że jest w żwiązku i może sie bawić cały czas ale ze , mną bądż przymnie. nie zabraniam jej wyjść z samą koleżanką, ale to jest zawsze tranzakcja wiązana , jak koleżanka to i koledzy.... Co o tym sadzicie i co robić????

Gość do domu wchodzisz
bokiem na kolanach by się rogi zmieściły :D :D