Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja taki jak Ty

Dojrzały facet szuka Kobiety...

Polecane posty

Gość Ja taki jak Ty

Dojrzały, niezależny finansowo facet z mieszkaniem i samochodem i dobrą pracą lat około 35, wysportowany szuka dojrzalej, wrażliwej i lubiącej sport kobiety (nie chcodzi o sex choć jest on ważny:) , czasami romantycznej czasami szalonej. Inteligencja i uroda nie przeszkadza:) czy są tutaj takie Panie?:)

Gość Ja taki jak Ty
Nie wierzę że nie ma tu ani jednej takie Kobiety?

Gość gerber@@
jestem.

Gość Ja taki jak Ty
I tylko tyle masz do powiedzenie...trochę mało.

Gość Bernaollla
hehehe niezależny finansowy bo ma mieszkanie i samochód hahahahaha

Gość Ja taki jak Ty
Bernaollla czytaj z sensem. Oprócz tego że mam mieszkanie i samochód to mam dobrą pracę i dlatego jestem niezależny finansowo.

Gość cosietudzieje
- inteligentne kobity nie siedza na kafeterii -inteligentne kobiety nie chca faceta, ktory wstawia powazne anonse na kafeterii

Gość chyba są
Spodziewasz się, ze na forum ktoś będzie odsłaniał przed Tobą arkana swej duszy? Przy entuzjastycznych komentarzach loży szyderców..

Ja taki jak Ty Po 1 złe miejsce na szukanie kogos po 2 zły "anons", napisz lepiej cos o sobie a nie o tym, ze masz gdzie mieszkac i czym jeździc

Gość parram parram
No a skąd jesteś? Bo ja też mam dobrą pracę itp itd i nie chcę się przeprowadzać... ;)

Gość Ja taki jak Ty
Oprocz tego się skacze się pływa ciałko tez się ma bajerka jest.

Gość Ja taki jak Ty
jakiś podszyw. Pozatym nie szukam tu kobiety tylko chciałem sprawdzić kto i co napiszę. Jestem jeszcze za młody by kobiet szukać w takich miejscach jak to.

Gość Patrycja78c
znałam takiego jak ty...opis identyczny tylko później wyszło w praniu, że sport owszem ale wielki brzuch,a w górach mało nie padł - tak z jego kondycją seks owszem ale miał problem ze wzwodem, do tego oszust , zdrajca, kłamca a wymagania że hey...może masz na imię sławek

Gość gabriela10
ja tez szukam ale jakos nie moge znalezc powaznego faceta bo chyba juz takich nie ma

Gość 26L
jesli uroda nie ma dla ciebie znaczenia, to nie wróży najlepiej.. sam pewnie tez "sliczny" nie jestes;) czemu nie znalezc kogos w realu, tylko na forum szyderców?

Gość takie tam duperele
Hmmmmm....inteligencja i uroda nie przeszkadzają Ci u kobiety :D To mam jakieś szanse :) Niestety, jedyny sport jaki lubię to seks, a dla Ciebie chyba nie jest on tak bardzo istotny :(

Gość Urughaijka
"cosietudzieje - inteligentne kobity nie siedza na kafeterii -inteligentne kobiety nie chca faceta, ktory wstawia powazne anonse na kafeterii " Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj TO NIEPRAWDA!!! (zwłaszcza to pierwsze)

Gość Urughaijka
jestes za stary i nudziarz

"nie szukam tu kobiety tylko chciałem sprawdzić kto i co napisze" Rozumiem. chciałeś się po prostu pochwalić, jakie to z Ciebie atrakcyjne i ustawione życiowo ciacho. Komplementów od kobiet się zachciało, zacny Narcyzie? :P

Gość gość
Dobry Wieczór ! Do jakiego wieku szukasz kobiety ? Jestem szczupłą zadbaną lubiącą aktywnie spędzać czas - jazda na rowerze spacerki rozmowa na wszystkie tematy. Jeżeli troszkę Cię zainteresowałam to napisz. Pozdrawiam

Gość gość
Jesli do autora watku pisalas-ten ostatni wpis z dzis w nocy-to sie nieco ogarnij-temat jest z..2011 roku !! Na pewno zaraz Ci odpisze autor hehe.

Gość Ja taki jak Ty
Ma mieć urodę Shakiry