Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanddiss

Moja dziewczyna na pewnej imprezie

Polecane posty

Gość Pytanddiss

No wiec tak: jestesmy ze soba juz od 3 lat, jestem jej pierwszym jesli chodzi o seks i pierwszym na powaznie. Ja mam 22 lata ona 20, jest naprawde osobą spokojną, nie szalejącą i mocno kochającą mnie. Dowiedziałem się od znajomych, że podczas imprezy na wymianie w Niemczech moja dziewczyna za dużo wypiła i bawiła się ostro z jakimś gościem. Ona zaprzeczałą przez całe 3 lata, aż nie przyparłem jej wczoraj argumentami i tym, że wiem, że zachowałą sie fair wobec mnie. Opowiedziała mi wszystko - bylismy wowczas rok ze soba, a ona nie czula do mnie nic tak wielkiego jak obecnie i po wypiciu troszke stwierdziła, że chcialaby sie jeszcze pobawic i tanczyla dlugo z jednym facetem - krecila tylkiem, dotykala sie z nim, przytulala, tanczyla wyzywajaco i ogolnie mowiac - jak sama stwierdzila puscily jej hamulce i bawila sie z nim podobnie jak ze mna. Poza tym jestesmy w szczesliwym zwiazku z duzymi planami, przyznala mi ze bala sie powiedziec mi prawdy (jestem dosc wybuchowym czlowiekiem) i bala sie mnie stracic wiec nie potrafila tego przyznac, ze wtedy taka perspektywa zabawy niezobowiazujacej do pewnego momentu z kims byla dla niej krecaca, obecnie uwaza to juz za cos glupiego i zupelnie nieinteresujacego ja. Dziewczyna naprawdę mocno mnie kocha i zaluje, ja kocham ja rowniez. Stwierdzilem, ze dam jej szanse po tym ja widzialem ze bardzo zalowala, jak dala mi do zrozumienia jaki ma do tego stosunek. Pomozcie - jak o tym zapomniec co zrobila? jak byc z nia dalej szczesliwym? co o tym sadzicie? Prosze o powazne wypowiedz

Jak dla mnie to nie musi się mścić, dziewczyna żałuje, mówila że nie czuła do niego tego co teraz... więc powinno być ok;)

Dorośnijcie trochę... Wybuchy zazdrości o tańce... Jak dzieci normalnie...

@ rusłan - prawda taka że pewnie tamtemu kolesiowi myszki popuściła ale do końca sie nie przyznaje :-D my kobietki lubimy sie bawić ale do końca prawdy facetowi nie powiemy o naszych przeszłościach ;-) wiadomo, te samcze zazdrości czasem zbędne zmącenia w związku robią ;-)

Gość gks
a poszla z tamtym do łozka?

Gość kokota
to w końcu bzyknął ją?

Gość gks
no wlasnie nic nie wiadomo temat ucicha moglby cciekawy

Witamina S No i co z tego? :D Rozwalają mnie faceci panicznie bojący się że ktoś był lepszy od nich...