Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CyCyCyCyCy

wszystkie prowokacja, podszywy itp

Polecane posty

Gość CyCyCyCyCy

Ludzie jak mi Was żal. Jak czytam jakie zakładacie głupie tematy. Interesuje mnie jedna rzecz. Jak bardzo musi być żałosne wasze życie, że zakładacie takie tematy? Nie macie przyjaciół żeby gdzieś wyjść i porobić coś ciekawego? Wszyscy Ci którzy dla zabawy robią prowo albo się podszywają to ludzie z kompleksami, obwisłymi brzuchami, bez pracy itp siedzicie tu na necie dowartościowując się poprzez obrażanie innych i wkręcanie ich. To takie smutne że nie macie co robić. Za to z chęcią czytam wszystkie logiczne i licznie odwiedzanie topiki. Może pora żeby moderacja zaczeła usuwać te liczne debilne topiki?? Czy kafe to jakiś śmietnik-forum?

Gość znam coraz mniej
mądrych, dobrych ludzi. Niestety

Gość spunchbob kanciostoporty!!!!!!
i tu sie laska mylisz jestem znudzony zyciem w luksusie i dostatku i to moja rozrywka i nie kryje sie z tym ze milo tu spedzam czas

Gość czarny koniur
to prawda. ci ludzie maja niezle w glowach narabane, az zal czytac co wymyslaja.

Gość Mr. Crowley
Cycy :o

Gość CyCyCyCyCy
spunchbob kanciostoporty!!!!!! świadczy to tylko o Twoim poziomie. a poza tym niezły walisz kit bo żaden człowiek który ma własny biznes czy w ogóle ma zadowalająca prace, obraca się wśród normalnych ludzi nie robi takich rzeczy. ehhh

Gość CyCyCyCyCy
Moje zainteresowanie skalą żałości waszego życia z roku na rok staje się coraz większe. Obawiam się, że jeśli tak dalej pójdzie, to nie wytrzymam, wyniosę się na strych i zwyczajnie zacznę tam hodować gołębie, mając w dupie wszystkich i wszystko tak samo, jak macie wy - nędznicy od siedmiu boleści.

Gość powiedz lepiej skąd
masz taki nik

Gość CyCyCyCyCy
poznałam pewnego stałego prowokatora kafe. od początku wiedziałam, że musi być kimś żałosnym i nie pomyliłam się. Też twierdził że to dla niego odskocznia od pracy itp. Pisał mi na gg różne rzeczy, tak sobie gadaliśmy a kiedy uświadamiałam mu, że pewne rzeczy się wykluczają z tego co mówi albo, że się plącze w tym co mówi to po prostu sie zwinął. Mówił jaką on to nie ma prace a jak mu zadawałam pytania żeby coś wytłumaczył ze swojej profesji to tak się borok wykręcał, że aż żal było słuchać. Okazało się że ma żone i dzieci (choć zapewniał, że nie - nie wiem po co kłamał bo i tak nasza krótka znajomośc nie miała charakteru bliskości), okazało się, że żona pracuje i utrzymuje tego matoła a ten cały dzień siedzi na kafe. Co za wieś. I tak właśnie wyglądają Ci wykształceni i spełnieni ludzie

Gość CyCyCyCyCy
myślisz, że będę się przed Tobą tłumaczyć?? Kim Ty dla mnie jesteś?! moją matką?? pfff

Gość ależ to głównie dzieciarnia
15 letnia !nie maja ci robić to piszą pierdoły!

Gość CyCyCyCyCyC
siedzę na kafe i szukam faceta nie mam nawet czasu sie umyć cipsko zarosło mi serem

no cóż ten kolo miał 43 lata, nie macie pojęcia jak on się jarał tym, że wkręca ludzi. Jeszcze nie widziałam, żeby coś tak żałosnego mogło sprawiać komuś przyjemność, co za upadek

Gość oj byście się zdziwili
:classic_cool:

niby czym? A może wszystkie podszywy i prowo wypowiedzą się w temacie, dlaczego im sprawia to taka przyjemność?

Gość a ty masz takie ciekawe życie
które polega na: -śledzeniu prowokacji i podszywów na kafe -nawiązywaniu z nimi znajomości internetowych - prowadzeniu wnikliwych badań prowadzących do określenia zależności - dość sporo czasu musiałeś tu spędzić, żeby wysnuwać takie wnioski. - wytykaniu innym (oczywiście na forum internetowym) ich wad, obwisłych brzuchów i bezrobocia, ale skąd... to nie ty należysz do tych co dowartościowują się cudzym kosztem, nie? Przykro mi że Ci to muszę powiedzieć, ale jesteś jednym z nas :)

Widzę, że ucichłaś :D

a to dobre z tym śledzeniem podszywów. No cóż trzeba by było być ślepym, żeby tego nie zauważyć bo na 20 zakładanych tematów 1 jest normalny i prawdziwy. Muszę Cie rozczarować, nie jestem królem kafe, nie jestem ideałem, nie siedze też na kafe codziennie, ale wiesz za to co mam? super przyjaciół z którymi się mogę pośmiać i nie potrzebuje do tego udawać kogoś kim nie jestem....

ucichłam?? no tak, wy przecież nie schodzicie na sekunde z kompa klikając ciągle ODŚWIEŻ.....

No jednak dość często przedkładasz towarzystwo kafeterian nad towarzystwo swoich świetnych przyjaciół. Czemu?

Gość dla mnie sprawa jest prosta
nie podoba ci się poczucie humoru tu zgromadzonych, to idź na forum rubika czy gdzie tam uznasz za stosowne. "nie lubię pietruszki, więc jej nie kupuję i nie jem. ale na nią nie narzekam." cytat chyba steinbecka.

dotąd uważałam, że polska to wolny kraj i każdemu wolno powiedzieć co myśli. Widać wydaje Ci się że "Ty tu ustalasz zasady" hahahahah

Gość jełop :)
to wypier stąd

Gość dla mnie sprawa jest prosta
to do mnie? nie, nie wydaje mi się tak. po prostu nie rozumiem dlaczego robisz coś co jest dla ciebie takie nieprzyjemne.

No sorry, ale osoba, która trafiła tu przypadkiem szukając informacji na inny temat przez google lub zaglądająca od czasu do czasu na wyselekcjonowane "mądre" topiki raczej nie może mieć dużego pojęcia o tym, kto tu ma obwisły brzuch a kto jest bezrobotny i w ogóle ile tu jest prowo i podszywów. To takie smutne że nie masz nic ciekawszego do roboty niż przeliczać ilość prowo w świeżych tematach. Czym zajmują się w tym czasie Twoi superprzyjaciele? Ale nie martw się, nie jesteś sama. My Kafeterianie akceptujemy Cię.

nieprzyjemne jest dla mnie to co wy robicie a nie to, że wypowiadam swoje zdanie. Z logicznym kojarzeniem to chyba u Ciebie nie najlepiej co??

a ty masz takie ciekawe życie no cóż jeśli bardzo chcesz możesz wmawiać sobie, że wszyscy którzy tu bywają są tacy jak Ty. Jeśli Ci to pomaga, to czemu nie :)