Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CyCyCyCyCy

wszystkie prowokacja, podszywy itp

Polecane posty

Gość fytekk
poka tzyccki albo spadaj

Gość a ty masz takie ciekawe życie
Napisałaś, że na 20 tematów jeden jest prawdziwy :) Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby prowadzić takie obliczenia? Czy może robiłaś to podczas imprezy z przyjaciółmi?

Gość dla mnie sprawa jest prosta
💤

na prawdę jesteś taka "inteligentna", że uznałaś, ze to prawdziwa statystyka. Miałaś kiedyś matematykę? słyszałaś o czymś takim jak szacowanie??

a tak zupełnie poważnie to miło było wszystkich poznać, wracam do spraw realnych, wam też polecam, miło czasem oderwać się od kompa, spróbujcie może nie będzie tak źle?

Gość spunchbob kanciostoporty, !!!!
no to ja wrocilem i sie wtrące-laska skad mozesz wiedziec kto ma jaka firme a kto nie ma kto ile ma lat a kto nie ma to co kazdy tu pisze to jest ta ceimna strona ludzikiej natury- tu mozna pisac wszystko o wszystkich a nie interesuje mnie np co ewa 33 miala dzis na obiad albo jak obciagala mezowi i pasierbowi albo ze noxelia se podciela zyly- ja siedze w pracy i mam caly dzien wolny - widzisz trzeba sie ustawic w zyciu zeby pracowali na ciebie a ty jako szef siedzisz pierdzisz w stolek i masz czas siedziec 9 godzin na kafe,nie powiem sa takie dni ze nie ma w co rak wlozyc ale sobota - siedze tu do 15 i trzymam krotko dziadow to moge sie jakos rozewrwc i miec odskocznie od porblemow domowych- a poza tym im dluzej tu siedze tym mam gorsze pomysly

Gość a ty masz takie ciekawe życie
Ha ha - więc sama przyznajesz że plotłaś trzy po trzy :D "Szacowanie" to nie jest wymyślenie liczby i traktowanie jej jako obowiązującej i prawdziwej tylko też musi mieć jakieś podstawy. Ale do kogo ja piszę - pewnie już poszłaś do swoich superprzyjaciół porozmawiać o tym, jak miło spędziłaś na kafe wczesne popołudnie.

Gość Mr. Crowley
Mam jedno pytanie, zupelnie nie związane z tematem. Dlaczego żeby ponowic pytanie pisze się ''up'' ? :D

Gość dobrze gadasz Cycycycy
Polewam !!

Gość ja tu siedze z nudow
nie pracuje, maz mnie utrzymuje,