Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcellini_31

czy to znaczy ze jeszcze JA KOCHAM!!!!?????

Polecane posty

Gość kofekingston
Albo jestem inny albo jesteś pizdusiem i własnie przez takich kobiety uwazaja nas za tych gorszych. Olewałes dziewczyne z ktorą byłes, ona ma na ciebie teraz wyjebane a ty doszedłes do wniosku ze jak to ona moze z kims sie teraz zadawac,przeciez ona była twoja. Hihihih pies ogrodnika jetes,Jesli kobieta dba o siebie i o faceta jest wartosciowa dziewczyna,jesli takie cie nie olewaja nie olewaj tez ich. I nie baw sie uczuciami innych bo to nie zabawki. Chciałbym zebys zobaczył ja teraz szczesliwa z innym zeby ci w piety poszło. Wartosciowych kobiet jest bardzo mało ale jednak sa takie,Ps zadnej jeszcze takiej nie poznałem:)

Gość to samo :(
a ja tylko udaję, że sobie radzę i mam powodzenie i randki :( tak naprawdę to nie kręcą mnie ani inni faceci, ani sex, ani wakacyjne atrakcje. Mówię ex że świetnie się bawię i robię karierę, bo wiem, że tylko sprawi mu przykrość. Gdybym powiedziała prawdę, że zrezygnowałam dożywotnio z facetów, kocham tylko jego i płaczę od roku - wyśmiałby i zdeptał mnie jak robaka. Zachowałam jako tako godność osobistą, postąpiłam jak należy, ale moje życie pozbawione jest emocji, prawie pozbawione sensu. Moje życie jest całkowicie zamknięte.

Gość neuralny
wiem co czujesz ja jestem ztej drugiej strony ale nie wieze w to co piszesz dlaczego masz rezygnowac z zycia swojego jakim prawem przez kogos kto cie zostawil i nic go nie obchodzilas ty masz sobie zycie marnowac

Gość thyujikhygtf
Neutralny, sorry ale to ze ty miales laske kurwe nie znaczy ze wszystkie takie sa i nie rob wody z mozgu autorowi. Chociaz i tak za wiele w glowie nie ma sadzac po tym co pisze.. Jakbys nie widzial to jego sytuacja jest zgola inna. Ta dziewczyna sie starala,chciala ratowac zwiazek a on mial to w dupie i udawal ze wszystko jest ok. I ty mu radzisz zeby teraz dalej mial wszystko w dupie i czekal az ta laska zacznie sie starac? :D To sobie poczeka :D On powinien teraz pokazac ze mu zalezy i ze zrozumial swoj blad. Ale zgadzam sie z tym co napisal "brakuje do wszystkiego", najpierw to sie stuknij w łeb i doprowadz do porzadku swoje emocje a potem probuj ja odzyskac. Bo chyba nie ma nic gorszego niz taki niezdecydowany koles ktory najpierw placze ze kocha i wszystko zrozumial a po tygodniu nagle dochodzi do wniosku ze to mu sie tylko zdawalo :o Jak dla mnie tez jestes psem ogrodnika, Ciebie nie obchodzi to co ta laska czuje, czy Cie kocha,czy tesknisz za nia a ona za Toba, jedyne co Cie stresuje to to ze byc moze bedzie miala innego i bedzie z nim uprawiac seks,zenada :o

zostawiam życie, bo jak próbuję żyć "normalnie" to tylko wikłam się w jakieś sztuczne układy. Nie wyobrażam sobie, żeby dotykał mnie ktoś inny. Choć zdecydowałam sie na gorący romans wg zasady: "klin klinem" - to było tylko nieporozumienie. Tylko z ex byłam szczęśliwa. Poznaję nowych ludzi, nie jestem dzikusem, ale to było miedzy nami było wyjątkowe. Tym bardziej przykre, że palant tym pogardził.

widzę, że zamknęłam temat. Przerosło was, jak zresztą wszystkich. :(