Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naftalina boska

chcę sobie zrobić dziecko, ponieważ...

Polecane posty

Gość naftalina boska

Moje życie jest samotne i bezbarwne. Podjęłam decyzję że urodzę dziecko, bo tylko ono będzie mnie zawsze kochało i zawsze przy mnie będzie. Będzie miał mnie kto kochać. Od 3 cyklów staram się zajść w ciążę z przypadkowymi mężczyznami - kocham się z nimi bez zabezpieczeń. Na razie bez rezultatów. Niestety nie mam innego wyjścia, bo nie jestem w nikim w stałym związku od dawna. Z tego powodu (że nie mam nikogo na stałe) nie chcę rezygnować z dziecka, a korzystanie z banku spermy jest bez sensu, bo drogie. Czy ktoś jest lub był w podobnej sytuacji - chciał dziecko, nie mając stałego partnera?

Gość dla mnie sprawa jest prosta
8/10

Bank spermy jest za drogi, bo taniej, łatwiej i przyjemniej jest z przypadkowymi partnerami? Ten sam tok rozumowania pozwala oszacowć koszt "posiadania" dziecka. Taniej wychodzi pies albo kot. I też "zabije" w Tobie samotność.

Gość naftalina boska
no pomyśl - po co mam płacić za spermę, której wokół jest pełno za darmo? Czy przyjemnie? Nie mówię że mi źle, ale celem jest dziecko, a nie seks

Gość dfdffgfgfg
chyba sie pieprzysz a nie "kochasz", kochac to sie mozna z mężem ukochanym, ty kur.wo