Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... ... ... .... ...

KTÓRY WZÓR FOTELIKA JEST WG WAS NAJŁADNIEJSZY?????......

Polecane posty

Saturn jest fajny. Ale przecież kolor czy wzór fotelika to decyzja Twoja a nie obcych ludzi.... Rozumiem pytać o rady co do funkcjonalności, trwałości itd itp, ale wzór powinnaś sama sobie wybrać :)

to na prezent i nie wiem który wybrać:)

A skoro na prezent to jasna sprawa, że szukasz porady :) A dla chłopca czy dziewczynki ?

dla dziewczynki:)

ja po prostu się nie znam i nie wiem jakie wzory najczęściej wybierają rodzice:) dlatego zapytałam tutaj i najwyżej ten wzór który będzie miał najwięcej głosów - wybiorę:)

Gość unialeszno22unia
SATURN !!

Gość to juz
nawet koloru fotelika nie umiesz sama wybrac???

Gość Jak dla mnie
Saturn najlepszy

Gość najlepiej wez kolor
taki pośredni tj nie zaciemny,nie za jasny. Na jasnym wiadomo więcej brudu widać a to fotelik w końcu dla dziecka,pokrowce można wyprać,ale nie wiem komu co chwile bedzie chciało sie zdejmować do prania,ja z kolei mam czarny,ale niestety samochód często stał na słońcu i mam wyblaknięty fotelik w niektórych miejsch ma wręcz plamy brązowe.

Gość najlepiej wez kolor
to już to juz nikt o radę nie moze zapytac:O

ja mam taki fotelik , kolor własnie saturn , wybierałam pod kolor samochodu . W foteliku jeździ dziewczynka własnie .

Gość ty nie patrz
na wyglad fotelika tylko czy jest bezpieczny!!!!! graco akurat rewelacją nie jest, ja kupilam maxi cosi nie jest piękny, ale spelnia przynajmniej kryteria bezpieczenstwa bo o to rzeciez w fotelikach chodzi, ze tez takie pustaki ziemia trzyma....

jeżeli mogę coś doradzić, to wybrałabym raczej fotelik, który ma przeprowadzone testy zderzeniowe ADAC np. monterey z isofixem albo fair junior - bez. Oba mają po 4 gwiazdki ADAC, a są stosunkowo niedrogie, przynajmniej jeśli chodzi o bezpieczeństwo jakie zapewniają... Nie wiem decyzja należy do Ciebie, ja wolę dołożyć, ale przynajmniej wiem, że dziecko jest bezpieczne. Sama kupiłam fotelik kilka dni temu, tylko że dla swojego dziecka i właśnie głównym kryterium było bezpieczeństwo.

wszystko spoko ale wydaje mi się, że fotelik za 149zł musi być wątpliwej jakości jesli chodzi o bezpieczeństwo :o

taaaaa , jezeli ktoś ma samochód rozmiarów puszki od konserw , co przy uerzeniu złoży sie jak scyzoryk , to nie pomoze żaden fotelik . Ludzie łapią wszystko jak pelikany , ze niby taki bezpieczny , ale nie biora pod uwagę ze to samochód jest najwazniejszy . Kupują stare graty sprwadzane po 7 wypadkach , albo kompakty z niżej półki , wstawiają tam fotelik Recaro i myślą że sa super bezpieczni . Najbezpieczniejsze są duże samochody . Mówimy oczywiście o umiarkowanym uderzeniu w wypadku , bo wiadamo jak wypadek powazny to żaden fotelik nie pomoże...

Gość tak tak już
Mi podoba się najbardziej kolor gibe. Mam takie dwa i sobie chwalę ale to są jak by to ująć delikatne plastikowe foteliki, bardziej dla ozdoby niż dla bezpieczeństwa dzieci. Plusem jest regulowany zagłówek.

bezpieczny samochód to oczywiście podstawa, wydaje mi się, że teraz coraz więcej polaków nie sprowadza już z niemiec starych audic tylko wolą dołożyć a mieć cos rocznikowo młodszego, nawet rezygnując z super prestizowej marki na rzecz rocznika, także poejrzewam, że jak juz ktoś szuka fotelika to chyba nie po to, by go umieszczac w polonezie z 1989roku :P a DOBRY fotelik, wbrew pozorom, odpowiednio zapiety, potrafi uratowac życie dziecku nawet jeżdżącemu starym fiatem.

sękata , moze i nie sprowadzają starych trupów , ale w dalszym ciągu auta po 5 reinkarnacji , po dachowaniu , i po poważnym wypadku , gdzie zostaje uszkodzony np. most , idą jak świeże bułeczki . I co gorsza ludzie wiedzą co kupują , ale oszczędnosć rzedu 3 tysięcy jest dla nich wazniejsza .

Gość ...123
Dotykalam ich w Smyku na zywo i powiem ci, ze wydaja mi sie bardzo niezepbieczne! Cienka plastikowa niczym nie wzmacniana chyboczaca sie konstrukcja z cienka wysciolka, pod ktora czuc caly plastik. Nie kupilabym wlasnemu dziecku. Te do 13 kg Graco ma ok, ale wieksze nie budza zaufania.

Gość ...123
A w ogole to odradzam robienia komukolwiek tego typu prezentow. Lepiej skonsultowac go z rodzicami dziecka, albo dolozyc im pieniadze na ten cel jesli ktos juz sie uparl, ale przede wszystkim nie kupowac tak waznych sprzetow przez internet opierajac sie na fotografii (!). Takie rzeczy trzeba zawsze obejrzec na zywno, dotknac, porownac z innymi itd. Nie kupuj fotelika w ciemno.

Gość gość
Gerard

fakt, faktem ten fotelik jest cienki , owszem ładnie wyglada , ale w tej grupie wagowej nie wiem czy inne sa bardziej obszerne. Ten fotelik jest u meża w samochodzie , z założenia miał być rzadziej używany, w moim aucie jest concord 9-25 kg - i jest bardziej "kubełkowy" i masywny . Ten Graco poza tym jest zapinany tylko pasami samochodowymi.

Gość a sprawdzałaś ten
fotelik w testach jakichkolwiek? Kolor itp to naprawdę sprawa drugo a nawet ento- rzędna. http://fotelik.info/pl/testy/ warto zerknąć.