Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda w kartach

2 osoby do obszernej wróżby partnerskiej

Polecane posty

Gość Prawda w kartach

2 osoby- obszernie na temat ich związków-tylko takim osobom odpowiem. Imiona i dokładne daty.

Gość girajdena
paulina 16.03.1990 maciej 02.04.1990 jak potoczy sie nasz zwiazek?

Gość Prawda w kartach
proszę skorzystać-jedyna taka szansa.

Gość anasastazja
Joanna 24.05.1986 Rafał 14.09.1981 r. Jak widzisz naszą przyszłość?

Gość a my?
monika 09.11.1980 i mariusz 15.06.1976

Gość anasastazja
Też poproszę, będę tu zaglądać. :) Dane podałam jako druga, z góry dziękuję.

Gość a my?
:((( nas też ogarnij, bo ja mam dylemat czy nie zakończyć tego... naprawdę :( może karty coś podpowiedzą...

Gość girajdena
czekam z niecierpliwością na wróżbę:) z góry dziękuję:)

Gość a my?
a mnie pomożesz?

Gość anasastazja
Dziękuję i czekam. :)

Gość a mi samochod ukradli w maju
to sobie poczekacie na wrozbe:P

Gość girajdena
jestes wrozko?:(

Analiza dla Pauliny i Maćka. NUMEROLOGIA Paulino-cechuje Cię idealizm,wrażliwość przechodzącą w nadwrażliwość, kreatywność i jak ognia unikasz konfliktów wolisz drogę mediacji.W sytuacjach kryzysowych możesz mieć tendencje do zamykania się w sobie,swojej skorupie.Jednocześnie bardzo liczysz się z opinią innych,krytyka innych porusza Cię dogłębnie.Masz świetną intuicję i dar przekonywania do siebie innych.Marzysz o stabilnym związku zapewniającym bezpieczeństwo przede wszystkim to emocjonalne. Maciek-to perfekcjonista,analityczny umysł.Ma dużą potrzebę przestrzeni.Na ogół potrafi błyszczeć w towarzystwie,ale podobnie jak Ty źle znosi krytykę innych.Liczy się dla niego zadbany wygląd,nie znosi kiczu i złego gustu.Niestety ma tendencje ucieczki w świat używek. Może wydawać się chłodny i niedostępny,a ludzie czasem odbierają Go jako "bufona". Wasz związek to związek trudny, pełen wyzwań.Maciek potrzebuje czasem takiej chwili samotności tylko dla siebie,natomiast Ty stałych zapewnień o miłości,które Maćkowi niestety przychodzą z trudem. Nie możesz narzucać mu zbyt dużo ograniczeń,każde z Was powinno na własny rachunek poszerzać swoje własne horyzonty. KARTY NA TEMAT KAZDEGO Z WAS Karty widzą Cię jako kobietę ambitną,praktyczną i dojrzałą życiowo.Posiadasz też parę męskich cech osobowości.Mimo młodego wieku chciałabyś już takiej stabilizacji. Maciek może wydawać się się chwilami bardzo niedojrzały,potrzebuje nowych wrażeń-żyje chwilą.Ma dobre intencje,gorzej z ich realizacją. KARTY I WASZ ZWIĄZEK W PRZYSZŁOŚCI W waszym związku dużo jest niepewności,lęków(głównie z Twojej strony).Karty mówią o podejrzeniach i zazdrości.Widzę sporo niedomówień,tajemnic i kłamstw.Niestety,ale karty nie widzą Was dłuższej perspektywie czasu.Ty odejdziesz od niego,krótko po tym jak zrozumiesz iluzoryczność Waszej relacji.

Gość girajdena
Jestem pod prawdziwym wrażeniem. karty mówią najprawdziwszą prawdę. zobaczmy co przyniesie przyszłosć. Dziękuję za wróżbę, jest niezwykle trafna.:)

Paulino-dziękuję i życzę szczęścia. jesli mogę coś doradzić to obudź się szybko;),to nie jest chłopak dla Ciebie, a Ty jesteś fantastyczną osobą. Pozdrawiam:)

Gość girajdena
ktoś się pode mnie podszył, w zasadzie sprawdza się tutaj połowa, w dodatku same ogólniki także chyba pani niezabardzo trafiła i proszę nie robić sobie reklamy podszywając się pod moją osobę :o:o:o

Gość girajdena
podszyw. wróżko wróżba jest naprawdę trafna. pozdrawiam:)

Gość hejehjehejehjehej
kamila 1.11.1991 emilian 13.02.1986

Gość girajdena
spoko 🖐️ Piszę po raz ostatni, nie obchodzi mnie co kto pomyśli: wróżba NIE JEST trafna, dziękuję za uwagę, więcej nic już tu nie napiszę, w dupie mam podszywy 🖐️

Gość anasastazja
No ja dalej czekam, mam nadzieję, że niezapomniana. :)

Gość anasastazja
Chyba się nie doczekam. :)

Analiza dla Joanny i Rafała NUMEROLOGIA Joasiu- ho ho jesteś b.silną osobowością:), b.pracowita,posiadasz bardzo duże zdolności organizacyjne.Nie lubisz w swoim życiu fałszu i dwuznacznych sytuacji.Czasem może rozsadzać Cię nadmiar energii oraz chęć zaryzykowania w czymś niesprawdzonym wcześniej lub niebezpiecznym.Posiadasz wrodzony zmysł do interesów,w ogóle dążysz do uzyskania w zyciu dobrej pozycji zawodowej.Musisz jednak uważać,aby nie pochłonął Cię zbytnio ten świat materialny.W związku z tym że czasem bierzesz na swoje barki zbyt dużo,możesz odczuwać jakieś niezadowolenie czy wręcz frustrację.W miłości wyznajesz zasadę wszystko albo nic,lubisz dominować i ważny jest dla Ciebie również aspekt fizyczny w kontaktach z drugą płcią.Na zewnątrz nie pokazujesz swoich słabości. Rafał- posiada silne zdolności adaptacyjne tzn.odnajdzie się w każdym środowisku i z każdym.Jest b.spontaniczny,nie lubi monotonii w swoim zyciu .Jest człowiekiem kameleonem do tego b.inteligentnym. Problemem u niego może być brak odpowiedzialności oraz nieumiejętność wyciągania wniosków z popełnionych błędów.W magnetyczny sposób przyciąga płeć przeciwną dzięki swojemu urokowi( przede wszystkim dzięki sztuce oratorskiej). Związek Wasz może funkcjonować na zasadzie przyciągania się kontrastów-Ty wnosisz logiczne myslenie,Rafał zaś zdolność komunikacji czyli mówienia bez skrępowania o swoich potrzebach etc. Możesz uczyć się o niego radości życia oraz pasji życia. KARTY-POSTRZEGANIE KAŻDEGO Z WAS Joasiu -Ciebie postrzegają jako kobietę charyzmatyczną,która żyje w zgodzie w z własnymi poglądami,niezależną.Z reguły potrafisz osiągnąć to co sobie zaplanowałaś.Ciągle w gotowości do realizacji ambitnych zadań.Potrafisz słuchać.Umiesz tworzyć trwałe związki.Jesteś godna zaufania. Rafał według kart Rafał tryska energią,lubi zmiany i ruch.Potrzebuje pewnej dozy niezależności.Umie polegać na sobie,jednak w kontaktach z ludźmi czuje się pozytywnie zmotywowany.Lubi wyzwania życiowe.W rozmowie czasem może być kąśliwy.Erotyka stanowi dla niego bardzo ważną sferę życia(jest aktywny w sypialni;). KARTY I WASZ ZWIĄZEK Widzę przy Was okres wzlotów i upadków,takiej huśtawki emocjonalnej.Moim zdaniem doszło u Was do jakiś zawirowań,ale nie jakiś poważnych w swojej konsekwencji.Według tego co przekazały karty,Wasz związek będzie trwał i mało tego ma szansę na rozwój.Musicie tylko wyjaśnić sobie to co może nie jest do końca wyjaśnione oraz dotrzeć się.

Asiu strasznie przepraszam co do tej numerologii, ta analiza Rafała może się nie zgadzać bo zamiast września wzięłam pod uwagę czerwiec,tak sobie zapisałam:O.Jednak na analizę kart nie ma to wpływu i przyszłości związku nie ma to wpływu.

Gość anasastazja
Dziekuję serdecznie za wróżbę, a co za tym idzie - za poświęcony mi czas. :) Ja jestem raczej osobą spokojną, uwielbiam czułość. Cechuje mnie też ostrożność, opanowanie, namiętność, praktycyzm, odpowiedzialność, wytrwałość.Często nie potrafię się wyluzować. Uparcie dążę do celu, jednak drobna rzecz potrafi mnie załamać. Mam słomiany zapał. Dużo planuje, mało robię. Nie działam impulsywnie, nie lubię pośpiechu, podejmuję decyzję powoli, zastanawiając się długo i rozważając wszystkie "za" i "przeciw". Nie lubię wywoływać konfliktów, ciezko przychodzi mi wybaczanie. Jestem uporządkowana, lubię mieć wszystko zaplanowane i poukładane, jednocześnie straszna ze mnie bałaganiara, więc uporządkowanie dotyczy tylko życia. W miłości jestem zaborcza i bardzo zazdrosna, priorytetem jest dla mnie rodzina. Mój partner jest mężczyzną bardzo dojrzałym, odpowiedzialnym, samodzielnym. Jest niezwykle ambitny i ma ciagłą potrzebę rozwijania się. Nie lubi nudy, robi wiele, mniej mówi. Chwyta się wielu rzeczy jednocześnie, ale wszystkie doprowadza do końca. Dba o mnie, troszczy się, jest swego rodzaju opiekunem. Między nami nigdy nie było niewyjaśnionych spraw i konfliktów, nigdy się nie kłociliśmy - 1.5 roku razem. Mimo, że On ma problemy w słownym wyrażaniu uczuć ja umiem to zrobić za dwoje i niczego w środku nie chowam, nie potrafiłabym wytrzymać z tego napięcia. :) To taki mój opis, dla porównania wyników wróżby. :)