Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda w kartach

2 osoby do obszernej wróżby partnerskiej

Polecane posty

Gość anasastazja
Twoje cechy,m które mnie dotyczą również się zgadzają - nie pasuje tylko charyzmatyczna, bardzo silna osobowość. Bo jestem silna z pozoru. :)

Gość srututujeczkaaa2011
Beata 28.07.1985, Rafał 10.12.1977

Gość a my?
monika 09.11.1980 i mariusz 15.06.1976

Gość a my?
dziękuję. czekam z niecierpliwością ...

Gość nm n n
o matko jaka sciema:):):) ja wiem jak ty to robisz, e ma ateraz czasu ale jak wroce to tez komus taka analie zrobie, kto chetny???

Gość a my?
będzie coś z tego?

Gość a my?
rany, aż tak źle??? :(((

Gość patrzac na wymiary tali
Kasia 2.10.1987 Przemek 16.01.1987

Monika spokojnie;) miałam nieoczekiwane inne zajęcia,jutro do południa postaram się zrobić tą analizę,z pewnością jednak jutro napiszę co i jak:)

NUMEROLOGIA Moniko- posiadasz wrodzoną umiejętność wczuwania się w połozenie innych, nie lubisz narzucać swojej woli,w wielu wypadkach nie potrafisz poskromić emocjonalnej natury i działasz pod wpływem chwil i emocji.W Twoim życiu pojawiają się zdarzenia trudne,możesz też odczuwać dośc czesto stany wewnetrznego czasem nieuzasadnionego niczym niepokoju,bardzo przeżywasz każde niepowodzenie i krytykę ze strony innych osób,dla chęci przypodobania się innym zdolna jesteś tworzyć grę pozorów.Masz wielką intuicję,z której powinnaś korzystać.Jesteś czuła,masz duszę romantyczki,cenisz b.wiernośc oraz bezpieczeństwo emocjonalne. Mariusz-cechuje go odwaga oraz szybkość w podejmowaniu decyzji,ma duże poczucie humoru oraz dystans życiowy do wielu sytuacji,w sytuacjach stresowych nigdy nie będzie dramatyzował,jest to mężczyzna który pod wpływem doświdczeń potrafi transformować swój system wartości, nie jest skłonny do bezsensownych pochlebstw i komplementów,jesli już je wypowiada tzn.że tak według niego jest.Ambitny i wytrwały w miłości zaborczy i namiętny.Nie boi się ciężkiej pracy. KARTY O KAZDYM Z WAS Moniko- karty widzą Cię jako osobę która posiada tzw.wysokie morale,przywiązaną do tradycji.Kobietę potrafiącą dawać wsparcie innym.Masz tendencje do kurczowego trzymania się przeszłości i zasad nawet jesli są one już w danej chwili nieaktualne.Cechować Cię może również nieśmiałość oraz w niektórych sytuacjach pozostajesz bierna.Karty widzą Cię jako osobę związaną z nauczaniem innych(nauczyciel,wykładowca,trener itp).Nie jesteś skłonna do dzikich porywów serca. Mariusz- karty widzą Go jako mężczyznę z fantazją,polegającego na sobie, w pewnych sytuacjach może traktować innych z wyniosłością.Mężczyznę poszukującego w zyciu wrażeń.Lubiącego spotkania towarzyskie,zbytnio przywiązanego do rzeczy materialnych.Może być świetnym manipulatorem. WASZ ZWIĄZEK WG KART Na teraz mam między Wami niezdecydowanie,wahanie się.Jest tu karta mówiąca o różnych stanowiskach w jakiejś sprawie.Do tego jakby ktoś trzeci wtrącał się tutaj między Was(jakaś niedyskretna osoba). Co do przyszłości-nie widzę tego związku-jako związku szczęśliwego. Między Wami pojawią się ograniczenia,niejasności pod postacią nadmiernej zazdrości czy zaborczości.Co najważniejsze nie widać u Was miłości, a liczenie na jakieś korzyści z tego związku(finansowe,cielesne)oraz Twój strach przed zostaniem samą.

Gość a my?
dziękuję bardzo

Gość Małgorzata 12.07.1976
co mnie czeka w najblizszym czasie?

Gość Julia66
Od czasu do czasu korzystam z porad wróżki Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem naprawdę zadowolona. Jako jedyna dobrze rozumie moje problemy i trafnie przepowiada przyszłość.