Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_kogo_nie_ma

kobiety na mój widok poprawiają sobie włosy... czy to coś oznacza ??

Polecane posty

Gość ktos_kogo_nie_ma

Pytanie do kobiet... Idziecie sobie ulicą i jak często poprawiacie sobie włosy? Tak odruchowo oczywiście... Bo zauważyłem, że jak się lepiej ubiorę i sobie idę chodnikiem w moim mieście, to dość często idące z naprzeciwka młode dziewczyny sobie poprawiają włosy. Hmm.. i tak się zastanawiam, czy to na mój widok, jakiś tik nerwowy, czy po prostu wy tak macie i to nic nie oznacza :D PS. mam 25 lat...

Gość Girlanda
Ja sobie ciągle poprawiam włosy, szczególnie jak wieje wiatr. Mam długie i noszę rozpuszczone. To dlatego. I w moim przypadku to nic nie oznacza.

Gość IMO13831
Tik nerwowy - pewnie wyglądasz na pedofila.

Gość ktos_kogo_nie_ma
mają średnio 7-8 lat i już takie obcykane? :/

no jezeli jestes przystojny wysoki i fajnie ubrany to takie poprawianie wlosow moze cos oznaczac ;) Kobiety czasem robia to nieswiadomie. Kobiety rozmawaiajac z facetem czesto sie bawia wlosami, np. kreca pasemkiem wokol pllca albo przerzucaja rozpuszone wlosy z jednej strony na druga - jawny flirt!

Gość timozz
To oznacza, że kobieta szuka faceta do seksu . . .

ja tak mam też się kiedyś nad tym zastanawiałam troche smiesznie to wygląda

Gość hmmmmmm kobiiieta
ja poprawiam włosy cały czas, z przyzwyczajenia i w moim wypadku to nic nie oznacza.

Gość ta wyjątkowa
baby, te głupie idiotki mają ewolucyjnie ukształtowany odruch eksponowania nadgarstków - bransoletek poprzez poprawianie włosów gdy widzą faceta który może im się przyglądać/przygląda się. Nie pytajcie mnie, skąd to się wzięło, bo nie wiem, niech skretyniałe lachociągi się wiją na sam widok faceta na ulicy, ich sprawa.

Gość a mi sie cheeeeee
"ja poprawiam włosy cały czas, z przyzwyczajenia i w moim wypadku to nic nie oznacza." i tak własnie najczesciej jest a napaleni faceci widza w tym juz jakies podrywanie i chuj wie co.

Kobiety które poprawiają włosy, pokazują nadgarstki, eksponują nogi , i wkładają kciuki za szlufki od spodni wysyłają nieświadomie sygnały o zainteresowaniu facetem.

Gość chłopie to znak
ze najwyzszy czas do fryzjera, kobiety, które na mnie patrzą gładzą sie po szyi i wsadzaja palec do ust, to jest znak...

Gość a mi sie cheeeeee
"Kobiety które poprawiają włosy, pokazują nadgarstki, eksponują nogi , i wkładają kciuki za szlufki od spodni wysyłają nieświadomie sygnały o zainteresowaniu facetem." a sa jakies kobiety które podświadomie nie wysylaja? chyba lesby tylko bo one na dziewczyny poluja

Tak przynajmniej pisze w niektórych mądrych czy mniej mądrych książkach o mowie niewerbalnej. A czy to prawda....nie wiem.

Tak przynajmniej pisze w niektórych mądrych czy mniej mądrych książkach o mowie niewerbalnej. A czy to prawda....nie wiem.

Gość w przypadku
znajomego faceta, kolegi itd to może rzeczywiście to są jakieś sygnały godowe :D ale na pewno nie w przypadku nieznajomego na ulicy którego pierwszy raz widzą w życiu co za bzdury

Gość ktos_kogo_nie_ma
OK, rozumiem sobie poprawiac, ale dlaczego akurat na moj widok? idzie taka ulicą, nagle spoglada mi w oczy i chwila pozniej sobie odgarnia wlosy...... i tak przy co drugiej.

Nie można takich sygnałów jednoznacznie interpretować , bo tak jak napisała czytelniczka wyżej , może to być też taki tik, natręctwo. Ja jak się nad czymś zastanawiam, to też nawijam kosmyk włosów na palec. Jak ktoś np zakłada nogę na nogę, to też nie musi oznaczać , ze ta osoba jest zamknięta w sobie - moze się jej po prostu chcieć do toalety :P :D

Gość alewaja
pewnie chodzisz poczochrany i jak one widzą to się zastanawiaja czy same nie są poczochrane i poprawiaja się. - to samo chcialam napisac:P