Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minder

Dziwne doświadczenie

Polecane posty

Gość minder

Gdy moi rodzice byli poza domem postanowiłam zrobić malutką domówkę, tylko dla 5 osób, 3 dziewczyn i 2 chłopaków. Cała akcja odbywała się w pomieszczeniu z łazienką, ponieważ w domu była babcia. Jeden z chłopaków jest ode mnie rok młodszy ale zawsze miałam do niego słabość. Gdy byliśmy już nieźle wstawieni, wszyscy inni zostawili nas w pokoju. Leżeliśmy razem na łóżku, nagle mnie objął i zaczęliśmy rozmawiać. Nie mam zielonego pojęcia jak to się stało, ale w pewnym momencie rozmawialiśmy dotykając się ustami. Nie całowaliśmy się, ale to było dziwne uczucie. Potem wrócili inni i ktoś rzucił propozycję masaży. Ten chłopak robił go najpierw koleżance, która leżała na brzuchu a potem powiedział, że teraz zrobi mi, jednak ja leżałam na plecach. Reszta znowu wyszła, a nam coś zupełnie odbiło, zerwałam z siebie bluzkę, on całował mnie po brzuchu i piersiach, dotykaliśmy się ustami, ale nie całowaliśmy się z języczkiem. Powtarzało się to wiele razy, dotykał mnie wszędzie, wszystko działo się bardzo szybko. Do niczego poważniejszego nie doszło, ale nadal jestem dość...zdziwiona? Umówiliśmy się, że to tylko przyjacielskie. Jak mam się zachowywać? Czy to brzmi jak typowo jednorazowa "przygoda"?

Gość hop hop to ja biedronka pstra_
O co chodzi z ta łazienka? :o

Gość minder
Byliśmy zamknięci w części domu obejmującej pokój, garderobę i łazienkę.

Gość minder
hahahah, na mnie nie licz

Gość minder
Bojler, ale ogrzewanie wody włączane jest zależnie od potrzeb. Coś jeszcze?

Gość Bongorno
Ale bojler ciśnieniowy bezciśnieniowy czy dwupłaszczowy?

Gość minder
Tubądzin.

Gość ja znam adres do rozwodki
www.jestem-nikim.żal.pl

pomaranczowy miszczu

imo nie wtrącaj się!!! jeszcze na kafe sie nie ujawnilam :) a imo mnie ściga i się boję, bo on ma obsesję na moim punkcie :) a tzytzki mam pierwsza klasa :) Pomarańczowy możesz juz zacząć fantazjować.

hmmm, zapamietałaś mnie, co?

imo, mało kto jest tu taki złosliwy i gardzący ludźmi, tym sie wyróżniasz nawet spomiędzy podszywów.

w dodatku jak sie na kogos uwezme... Nie gardze ludźmi, zaszłaś mi za skorę, pewnie tak samo jak byłemu mezowi, zmień nicka bo będę cie przesladował, będzisz takim moim oczkiem w głowie 🖐️

OK, miłego spaceru, mam nadzieje ze u ciebie nie pada, a ja w tym czasie wymyśle jakies ciete riposty, a tak na marginesie, chyba zaszłas za skóre wielu osobom, bo nie wyzwałas mnie od oferm...

fakt, nie zwsze czytam uwaznie jak ktoś bełkocze na forum... no przepraszam, no, a udanego spaceru zycze powaznie, to jakies 30-60 minut bez ciebie tutaj... 🖐️

No dobra, ale co było właściwie w tej łazience? jak do tej pory wszystko typowe... Umieram z ciekawości!