Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochodze z lubuskiego

znam dziewczyne bardzo piekna i fajna ale ma juz 29 lat i nie byla u gina nigdy!

Polecane posty

NIE WSPOLZYLA JESZCZE TEZ :!MASAKRA ,NIE?? JA NIE WIEM JAK ONA SIE UCHOWALA.. ma jakis uraz bo probowali ja raz zgwalcic jacys kolesie i od tej pory zwierzala mi sie ze nie moze sie przemoc do seksu...a ma faceta i ten facet z nia jest pomimo tego..uprawiaja tylko oral itd..wspolczuje kolesiowi ale ja kocha i toleruje to widze.. i ona nie byla u gina bo sie wstydzi ze dziewica w tym wieku jest itd..i ze sie wysmieje z niej ,.. TLUMACZE JEJ ZE MOZE MIEC RAKA MACICY a ona wstydzi sie dalej .. zdrowa jest chyba bo nigdy jej nic nie dolegalo w sprawach kobiecych ani nie czuje nawet jak okres ma..i nigdy nie miala zadnych grzybic chyba ani nic tam ale jak ja zmusic by szla do gina?to moja bliska kuzynka i szkoda mi jej .. sliczna jest cholernie i zgrabna a tak zmarnowala zycie..ani seksu ani gina..

Gość zmarnowała życie bez gina
No tak, nie zna połowy radości życia młodej kobiety :)

Gość kodo844
NIE ZARTUJ ZE NIE BYLA!!!W TYM WIEKU ?? i seksu tez nie miala jeszcze?? ale masakra:):):)dwie masakry nawet :):) dziwna musi byc.. ale piszesz ze sliczna ..to dziwne.. brzydka jakby byla to bym zrozumiala.. mnie raz gin wysmial jak mialam 20 lat i bylam dziewica..gin na to :"to w tym wieku jeszcze sa dziewice?" poczulam sie jakby mi obuchem w łeb walnal..

Gość ononono
ty założycielka topika i inne tobie podobne jesteście masakra , dziewczyna ma problem , była napastowana i tak tródno to pojać że ma uraz ? ale macie kurze móżdzki

Gość kaiddff
ale szok..nie wierze ze to nie prowokacja

Gość prowo prowo prowo
🖐️

niestety nie prowo to moja kuzynka i chyba jak mi sie zwierzyla to nie klamala ... zrozumcie ją ..wiem ze to dziwne ale ja tez nie wierzylam jej na poczatku..myslalam ze klamie dopoki sie nie rozplakala jaki ma problem :(

ja za to mam bogate życie przeleciało mnie stado arabusuw

nie pogardzę żadną czarną pałą, przyjme w karzdą dziure

Gość jhkjhkjh
z twoim myśleniem autorko też jest coś nie tak.. myślałaś że wszyscy są tacy sami i równo w tym samym wieku uprawiają regularnie sex? a co ma powiedzieć kobieta któa kiedyś została zgwałcona? - uraz moze być tak głęboki że woli zostać zama niz ufać jakiemuś burakowi? masz zaściankowe myślenie, kuzynka obdarzyła cię zaufaniem a dla ciebie to jest sensacja jak z taniego brukowca moze uszanujesz jej prywatny sekret i potraktujesz ją jak człowieka a nie jak dziwadło

Gość kajstfgfg
no sory ale jak mozna w tym wieku byc dziewica////dziwne conajmniej

Gość jhkjhkjh
chyba nie miałaś nigdy do czynienia z osobami które doświadzcyły przemocy seksualnej:O spuść sobie cegłe na głowe bo tylko to Ci zostało a kuznce współczuję...

Gość kajstfgfg
MA RAKA JUZ NA BANK JAK W TYM WIEKU NIE BYLA U GINEKOLOGA.JA BYM SIE BAŁA.RAKA SZYJKI MOZE MA,

Gość kajstfgfg
JA TEZ WSPOLCZUJE ALE GIN JA WYSMIEJE TAK CZY TAK :):)GIN NIE MA TAKICH PRZYPADKÓW Raczej ze w tym wieku dziewica

Gość kajstfgfg
ja nie mam już szyjki macicy więc jej rak mi nie grozi, tym bardziej nie będę miała raka mózgu :O

Gość jhkjhkjh
rak szyjki macicy prawie wcale nie występuje u dziewic , idź sobie poczytaj na ten temat dziecko :O jej jedyny problem to lęk przed ginekologiem :O może najwyżej naściemniać że jest zakonnicą :O

Gość jhkjhkjh
pochodze z lubuskiego no ściana wschodnia , rozumiem

Gość gabryjelaarachaniela
lubuskie to sciana zachodnia buahah;p

Gość fgdffgfgfg
seksu nie chce ale do ryja chuja bierze i robi laskę? dobre

Gość ja znam laskę która
ma 39 lat i nie była u gina:O bo sie wstydzi:O ale doopy daje i sie nie wstydzi:O

Gość ja znam laskę która
ta laska to ja, stąd wiem :O

Gość dduuuuu
hahaa

Gość FFGkkfgfh
nie wierze w to

Gość 26latkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
sa ludzie ktorzy myja sie raz na miesiac wiec rozne rzeczy sie zdarzaja. zaloze sie tez ze wiele niewyksztalconych bab z roznych zabitych dechami wsi widzi gina raz na 50 lat albo i nigdy. co to znaczy nie wierze? blogoslawieni ci co uwierzyli hahah..