Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddeika

latanie samolotem, do ktorego miesiaca

Polecane posty

Gość ddeika

witam. 8 lipca lece do meza , wracamy razem przed 15 sierpnia . jestem teraz w 323 tygodniu ciazy.. czy istnieje ryzyko ze nie zostane wpuszczona na poklad

do 35 tc , zawsze można zakamuflować trochę brzuch o ile się da.

Gość ddeika
dostalam zaswiadczenie od lekarza ze moge lata.. tylko zaswiadczenie jest w jezyku polskim... a jak bede w angli musze miec zaswiadczenie po angielsku?

Gość scampi
zadzwon do linii lotniczych, to sa wewnetrzne przepisy Ale takie zaswiadczenie od lekarza to i tak tylko 2 tygodnie chyba jest wazne

Gość ddaaggaa
Sprawdz sobie w regulaminie linii, ktorymi zamierzasz leciec :)

Gość ddaaggaa
Radzilabym Ci miec zaswiadczenie w jezyku angielskim.... To i w PL pracownicy lotniska zrozumieja i zagranica.

Gość WIELKIE MI MECYJE
W 8 MC LECIAŁA TYLE ŻE MUSIAŁAM MIEĆ OD LEKARZA ŻE Z CIĄŻĄ NIC SIE NIE DZIEJE

ja w 26 tc lecialam liniami easy jet i na lotnisku w Berlinie poproszono mnie o zaswiadczenie od lekarza, ze moge leciec, nie mialam, po kilku telefonach i czekaniu, ktore trwalo w nieskonczonosc, puszczono mnie, ale tylko dlatego, ze byl to lot powrotny. Kazda linia lotnicza ma swoje wewnetrzne przepisy i lepiej sprawdz przed lotem.

Gość hahahahahahahhaahahah
okuurwa,autorka debilka jest w 323 tygodniu..o kuuuuuuuurwa

Gość od 28 tygodnia
tanie linie lotnicze w tym easy jet i ryanair wymagaja zaswiadczenia o ciazy, a na poklad wpuszczaja do konca 35 tygodnia. Ja lecialam w 36 tyg. ryanair i nikt nie zorientowal sie ze jestem w ciazy :D Wylatywalam w 34, wracalam w 36. Normalne linie lotnicze jak Lufthansa czy British Airways maja nieco lagodniejsze przepisy i mozna latac dluzej

Gość od 28 tygodnia
i zaswiadczenie jest wazne 2 tygodnie wiec jesli lecisz do meza to przed wylotem do Polski idz do lekarza pierwszego kontaktu i popros o wydanie takiego zaswiadczenia. Koszt to 20 funtow, moze zalezec tez od przychodni