Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barrakuda...

kto z was korzystal z tego namolnego tarota?

Polecane posty

tylko dzis specjalna promocja: :classic_cool: DZIŚ ZAKUPUJĄC 3ANALIZY MASZ DODATKOWO 10PYTAN GRATIS NIE PRZEGAP TAKIEJ OKAZJI PRZESWIETL SWOJEGO PARTNERA WRÓŻBA IDEALNA

Gość fvanatlol news
podam date urodzenia faceta podasz mi jego wymiar czlonka?

Gość ddfdffdffg
ja ale czy sie spelni bede wiedziec dopiero za 2 lata :O wiec nie dalam komentarza

Gość ja kiedys korzystalam
z wrózby oglaszajacej sie tutaj namolnie Anny Anieli i niestety, ale doszlam do wniosku, ze ona ma cos z glową...nie chodzi mi o te jej wrozby, ale ogolnie to jak pisala, mialam wrazenie, ze jest na jakichs lekach, nie do konca zyjaca w realnym swiecie

kto zajmuje się spirytyzmem lub poszedł do jasnowidza czy astrologa, zadzierzgnął w ten sposb więzy. Nie będzie to jeszcze przypadek opętania, lecz osoba ta będzie związana przez złe duchy. Będzie miała stany lękowe, ktre mogą doprowadzić aż do samobjczych myśli. Wszystkie praktyki okultystyczne owocują duchową destrukcją - czy to wtedy, gdy jesteśmy „zżerani od środka", czy też gdy „gnijemy od zewnątrz", czyli jesteśmy dręczeni przez niemoralne myśli lub praktyki albo owładnięci niszczącą pychą.

Gość vdgfd
2 żł i worek ziemniakow